Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (4)

plakát

Živí mrtví - Klíč (2018) (epizoda) 

Jednoznačně nejlepší díl série. Konečně to začíná mít nějaký pořádný spád a všechny ty zvraty a překvapivé momenty jsou taková pořádná třešnička na dortu.

plakát

Trestanec (2017) 

Když hlavní postava řekne, že si nenechá s***t na hlavu, tak to myslí vážně a drží se toho celý film. Shot Caller zkrátka není dalším z hromady filmů, jež vypráví příběh o hodném chlapci co se dostane do vězení, kterým se bude snažit protloukat, dokud ho nepustí. Jde o přesný opak. Sledujeme jak se z klasického boháče stává čím dál větší gangster, a to jak ve vězení, tak mimo něj. Velmi realistické prostředí a brutální scény vás donutí se ptát, jak se to mohlo všechno tak rychle zvrhnout. Film vás zkrátka začne topit a vždy vás jen krátce nechá nadechnout při nějaké té "nudné" scéně. Místy se potom sice film může zdát trochu zmatený, ale skvostné finále do sebe nechá všechno hezky zapadnout a dělá z filmu opravdovou pecku.

plakát

Mladý papež (2016) (seriál) 

Kdyby mi někdo ještě nedávno řekl, že se budu dívat na seriál o víře a křesťanství a brečet u toho smíchy, řekl bych že je to blázen. No a teď jsem za blázna já, že jsem tomuto seriálu nedal šanci už dříve. Byl jsem ohromen, když jsem namísto nudných intrik a snah ovlivnit nějakého vysoce postaveného muže, jako ve Hře o trůny (přeci jen i to má pod palcem HBO), spatřil nesmírně vtipnou satiru zesměšňující církev. Nemám nic proti náboženství, ale jakožto nevěřícího mě seriál opravdu baví. Ano, intrik je v seriálu spousta, ale jsou pojaty velmi vtipně a k tomu excentrický mladý papež, který by pro boha udělal cokoliv, i kdyby přitom musel rozvrátit celý Vatikán, se dokáže se vším vypořádat. Je to zkrátka skvělý nápad a myslím že seriál má před sebou ještě mnoho úspěchů, už jen díky skvělým hereckým výkonům. Jednoznačně jeden z nejlepších a nejzajímavějších seriálů dnešní doby.

plakát

Živí mrtví - Pocit viny (2018) (epizoda) 

Tenhle díl byl nečekaně skvělý. Vypadá to že dostaneme bližší pohled na některé vedlejší postavy a vidět díl rozdělený na "kapitoly" bylo velmi příjemné. A i přes ty Rickovy drsňácké kecy jak zabije Negana, které zazní skoro v každém novém díle, dělají z Negana mnohem většího sympaťáka než je Rick. Nicméně se nemůžu dočkat dalšího dílu, protože tenhle za sebou nechal hodně otevřených cest.