Reklama

Reklama

Jacob Harton (Nikolaj Coster-Waldau) býval úspěšným obchodníkem.Jedna nešťastná nehoda ho ale dostala na několik let za mříže, mezi ty nejhorší zločince. Aby vězeňské peklo přežil, musel si vydobýt respekt. Z Jacoba se tak rychle stává právoplatný člen árijců, začíná se řídit pravidlem buď my, nebo oni. Přijímá svou novou identitu vůdce a svůj nový vliv přenáší i za zdi věznice, kde plánuje obchod se zbraněmi pro mexický kartel. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (407)

luka4615 

všechny recenze uživatele

Skvěle natočený krimi snímek, který Vás svou poutavou výpravou a skvělými hereckými výkony zcela strhne. Přesně takhle by se dal v pár slovech popsat Shot Caller, jehož nekompromisní sled událostí společně s perfektně vykreslenou animální podstatou člověka vytváří téměř čistou diváckou podívanou. Lví podíl na tomto všem má také Nikolaj Coster-Waldau, který zde předvádí skutečně mistrovské fyzické herectví, což ze snímku dělá až děsivě realisitickou záležitost. Jediným kazem na tomto fenomenálním díle je tedy jeho délka, která k velké škodě nabídne několik dějově hluchých míst. Nebýt tohoto celkem rušivého elementu, neváhal bych snímek Shot Caller "ocejchovat" plným počtem hvězd. Skvělá práce! „Places like this forces us to become warriors or victims.“ ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Filmy z väzenského prostredia, to je takmer stávka na istotu. A s takým hercom ako je N.C. Waldau alias "Lannister" zo svetoznámeho seriálu Hry o tróny? Kurva už len kvôli nemu...Film má zopár chýb, asi za najväčšiu považujem, že režisér nedal väčší priestor tomu ako si "Lannister" vo väzení vybudoval vedúcu pozíciu, je to len v náznakoch, čo trochu zamrzí. 5-10 minút spoza mreží by film ešte kvalitatívne dvihlo. Prelínanie časových rovín minulosť-súčastnosť dobre funguje, herci sú vybratí starostlivo a dobre zapadli. Režisér Ric Roman Waugh už u mňa zabodoval filmom Zločinec , rovnako odporúčam vidieť. Aj tam bolo podobné "obsadenie". Ešte jeden podobný film a začnem ho podozrievať, že je členom Bieleho bratstva! Určite jeden z tých lepších filmov tohto roku čo som videl. 90%. ()

Reklama

Ant 

všechny recenze uživatele

Hodně silná věc. O tom jak jediná blbá chyba vám může změnit a posléze zničit život. Tolik lidských emocí odehrávajíc se v absolutně nelidském prostředí. Nikolaj Coster-Waldau je naprosto fenomenální. Nejspíš nejlepší výkon, co jsem od něj viděla. Všechny vedlejší role jsou obsazeny dokonale. A ta hudba... ještě teď mi běhá mráz po zádech. Věřím že tenhle film se mnou zůstane ještě dlouho. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Pro mnoho lidí možná obyčejný thriller, na který si za rok nikdo nevzpomene, ale už kvůli Nikolajovi, kterého tak často ve filmech nevídáme, pokud nezabrousíme do jeho domoviny, to mohu jenom doporučit. 2 hodiny jsou tak akorát, ačkoliv filmy z toho ranku většinou bývají kratší, alespoň se tvůrcům daří trošku rozvinout příběh a vtělení se do duše člověka zlomeného systémem. Na konci to ve mně zanechalo velmi niterné pocity a celkově jsem dostal mnohem víc, než jsem původně čekal...a samozřejmě nesmí chybět Jon "Frank" Bernthal, bez něj by to prostě nešlo. 👌🏼 ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Zatraceně, dejte mu tu hlavní roli v Zaklínači, tohle je neuvěřitelný. Bokem vynikajícího hereckého výkonu tu jinak máme hodně dobře poskládané vězeňské drama, které v klidu stihne odvyprávět jeden souvislý (a parádní) příběh, přičemž mu ještě zbude dost místa na to, aby oslnil i pár hezčími scénami (rioting rulez). V zásadě překáží jen linka s policajtem a možná bych vsadil na intenzivnější hudbu u některých pasáží, jinak ale slušnej žánrovej příspěvek, kterej rozhodně neurazí. 8/10 ()

Galerie (34)

Zajímavosti (8)

  • Frank (Jon Bernthal) má na krku tetovanie "PEN1," čo znamená "Public Enemy No. 1" (verejný nepriateľ č. 1). PEN1 je tiež názov pouličného gangu z okresu Orange v Kalifornii. (zajo91)
  • Jedno z tetování, které má na sobě Frank 'Shotgun' (Jon Bernthal), je hákový kříž. (Varan)

Reklama

Reklama