Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Sci-Fi
  • Krátkometrážní
  • Drama
  • Pohádka

Recenze (17)

plakát

Útěk ze Severní Koreje (2008) odpad!

Vůbec se mi to nelíbilo! Jo chápu, že se jim tam žije hrozně a rozhodně bych tam v příštím životě nechtěla žít.

plakát

Pavel Callta: Usměj se (2013) (hudební videoklip) 

"Kámoši a táborák, kytarka a bramborák." Geniální píseň. Líbilo se mi to vtipné rýmování a také to, že to bylo tak optimistický.

plakát

Pavel Callta: Naštěstí (2013) (hudební videoklip) 

Chytlavá melodie a pěkná písnička, která mě vždycky rozveselí.

plakát

Pomáda (1978) 

Sandy Olssonová: "Rodiče tě zvou v sobotu na čaj, přišel bys?" Dany Zuko: "Nemám rád čaj." Sandy Olssonová: "Nemusíš ho pít." Dany Zuko: "A nemám rád rodiče."

plakát

Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna (2011) 

Moc hezký a vtipný díl. Hlášky: otec Jacka: "Slyšel jsem že sháníš posádku." Jack: "Tak se z opakovaný lži stává pravda." / Jack: "Počkat. Slepá ulička." Černovous: "Jak slepá?" Jack: "Nemá oči." / Angelika: "Miluju tě." Jack Sparrow: "Já sebe taky." / Angelika: "Přiznej to Jacku. Stále mě miluješ." Jack Sparrow: "Kdybys měla sestru a psa, vyberu si psa." / Jack Sparrow: "Znáte ten pocit, když stojíte někde hodně vysoko a máte chuť skočit? Já ho nemám."

plakát

Piráti z Karibiku: Truhla mrtvého muže (2006) 

Hezký díl Pirátů a musím přiznat, že jsem Elišce ten polibek Jackovi záviděla. "Je to klíč." Jack Sparrow: "Ne. Něco mnohem lepšího. Je to nákres toho klíče."

plakát

Pán času - Jedenáctá hodina (2010) (epizoda) 

Hlášky: Doktor: "A co máma a táta, jsou nahoře? Divím se, že jsme je ještě nevzbudili." malá Amy: "Nemám ani mámu ani tátu, jenom tetu." Doktor: "Já nemám ani tetu." malá Amy: "To máš štěstí." Doktor: "Já vím." - 100%