Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (21)

plakát

Daredevil (2003) 

Nebejt Farrella, tak by Daredevil jednoznačně konkuroval na odpad.

plakát

Jméno růže (1986) 

Velmi dobře zfilmovaná kniha. Knihu jsem přečetl dříve než jsem zhlédl film, kvůli tomu bohužel dávám "jen" 4 hvězdy, nejraději bych snímek ocenil 4 a půl hvězdami.

plakát

Juno (2007) 

Už při úvodních titulcích, kdy hrdinka neustále popíjí nějakej džus místo wizoura a do toho hraje skvělá hudba, jsem si říkal,to bude něco. A opravdu bylo. Jemná komedie s vynikající Ellen Page. Jen nevím, jestli Michael Cera je skutečně takovej ťulpas nebo si vystřih znova roli ze Superbad. Za 3 dny, 3krát zkouknuto

plakát

Matrix Reloaded (2003) 

Po úchvatné jedničce,naprosté zklamání

plakát

Královna ročníku (2007) 

Přakvapivě solidní teenagerovská romantická komedie, jemně úsměvná, naštěstí bez fekalních scén.Jen škoda toho kýčovitého konce, mohlo bejt ještě o hvězdičku víc.

plakát

3:10 Vlak do Yumy (2007) 

Nadprůměrnej western, ale celkově čistej průměr

plakát

Once (2007) 

Herci jsou naprosto nemožní, (především M.Irglová- v prkenosti předčí i pořádnou dubovou fošnu,), kamera jakbysmet.Celý film působí, jako by ho natočili naprosto amatérští nýmandi na VHSkovou kameru. Přes všechny tyto a další excesy(např. jak matka hrdinky vaří....) jsem u filmu vydržel až do konce, navíc jsem do dvou (dobrou hodinku po konci filmu) ráno jen ležel a poslouchal hudbu. I když je to proti zdravému rozumu, musím dát filmu 4*, už jenom kvůli upřímné radosti hrdinů z reprodukce hudby a samotnému soundtracku.

plakát

Život pod vodou (2004) 

Naprosto ujetá a dost vtipná komedie s výborným Murrayem a výstřední hudbou

plakát

Let 93 (2006) (TV film) odpad!

Něco tak děsnýho jsem nějaký ten pátek neviděl. Před rokem jsem byl nadšený,že se mi podařilo sehnat slavný a všemi opěvovaný Greengrassův Let 93. Nakonec se mi to nepovedlo a strávil jsem dobrých 30 min.(déle to opravdu nešlo) koukáním na tento rádoby film.

plakát

Smlouva s ďáblem (2000) 

Pěkná, jednoduchá komedie s velmi zajímavým nápadem a ďábelsky atraktivní Liz Hurley. Dal bych 4*,nebýt totálně toporného Frasera a přeslazeného konce(ten je snad sladší než fruktoza).