Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (11)

plakát

Politické kruhy (2009) 

Tak tohle je přesně moje gusto. Přesto to na 5 hvězdiček asi není, protože kvalit stařičkého Yes, (Prime) Minister tento film nedosahuje. I tak se ovšem jedná o královskou zábavu.

plakát

Bill Bailey: Part Troll (2004) (pořad) 

Super vystoupení, Bill Bailey jednak oplývá fajn smyslem pro humor, hudebně to taky není špatný a třetinu zábavy pro mě vytváří ten jeho nezaměnitelný ksicht :-)

plakát

World of Pub (2001) (seriál) 

Říká se mi to s těžkým srdcem, ale tenhle seriál se opravdu příliš nepovedl. Jeho problémem je, že.. že zkrátka není tak vtipný, jak by měl být. Jedna hvězdička za Kevina Eldona, druhá za Petera Serafinowicze. Doporučuji původní rozhlasovou inscenaci, ze které seriál vychází.

plakát

Man Stroke Woman (2005) (seriál) 

Tahle show dobře těží ze zajímavého nápadu, kdy překvapivě funguje koncept pospájených skečů, obsahujících několik dobrých "running jokes". Jen ten Nick Frost, který do jiných kousků sedne jak * na hrnec, mi sem svým zjevem mezi ostatní herce vůbec nezapadá, až to někdy působí trochu rušivě.

plakát

Look Around You (2002) (seriál) 

Nevím proč, ale i přes záplavu oblíbených britských herců mi tohle příliš nesedlo, kvalita jednotlivých dílů navíc dost výrazně kolísá. Vtipnější parodie na 70's instruktážní pořady lze nalézt např. v The Peter Serafinowicz Show (který se mimochodem v tomto seriálu též objevuje).

plakát

Hippies (1999) (seriál) 

V konkurenci ostatních britských pecek neobstojí, některé momenty jsou vyloženě nepovedené, ale hůl bych nad tímto kouskem hnedle nelámal. Julian Rhind-Tutt, Simon Pegg, Sally Phillips a Darren Boyd dohromady, v tom je zkrátka jakási chemie. Veliká škoda, že se nepodařilo z ní vytěžit mnohem víc.

plakát

Gavin & Stacey (2007) (seriál) 

Přestože asi nepatří mezi špičku UK seriálů, jedná se o velice příjemný počin. Do čtyřech hvězdiček mu cosi chybí, nicméně cítím, že ve druhé sérii může ještě překvapit a být lepší. Pro ty, kdo znají čtvrtou řadu Teachers a líbila se jim, bude i tento seriál více než koukatelný.

plakát

Legendy z Dogtownu (2005) 

Jinak než 5 hvězdiček dát nemůžu.. ta atmosféra! Okolnosti toho, že jsem si na tenhle film vzpomněl, jsou ovšem smutné - právě jsem se dočetl, že se H.Ledger ve svém bytě na Manhattanu předávkoval prášky na spaní... Nejen on je ovšem v tomhle filmu výborný. Doporučuju v každém případě tento film zkusit.

plakát

Zatracená noční dřina (2001) 

Velice příjemný film se zajímavou atmosférou. Sledování v noci více než doporučeno :-)

plakát

How Do You Want Me? (1998) (seriál) 

Malá vesnická komedie, která příjemně plyne. Dylan Moran je v hlavní roli dle očekávání správný asociál vhozený do nehostinného prostředí, což vytváří prostor pro kupu velice vtipných situací. Celkově hezké 4 *.