Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární
  • Animovaný

Recenze (28)

plakát

Iraq for Sale: The War Profiteers (2006) 

Dokument zajímavý, nicméně pro ty, kteří se o problematiku války v Iráku a celkové chování USA a vybudování NWO zajímají, není dokument z hlediska obsahu informačně přínosný a už vůbec ne překvapující.

plakát

Perverzní průvodce ideologií (2012) 

O p. Žižekovi jsem poprvé slyšel před nějakou dobou z úst p. Bělohradského... zajímavé podání myšlenek a názorů na společnost a její chování, nedozvěděl jsem si sice nic z čeho bych se vyloženě "posadil na zadek", ale času stráveným nad dokumentem rozhodně nelituji... poslední věta dokumentu pro mě představuje něco, co sám nedovedu pochopit "Jaktože je pro nás snažší představit si konec světa, asteroid padající na Zemi, než prostou změnu našeho ekonomického řádu"... dávám 3*

plakát

Vikingové (2013) (seriál) 

Některé díly mi přišly slabší a celkově mi tam přijde moc "panbíčkařství"... ale koukatelné to určitě je, dávám 3+

plakát

Cela 211 - Vězeňské peklo (2009) 

"Občas s tebou život vyj*ebe a ty si to ani neuvedomis." ... Film s naprosto originální zápletkou, dobrými hereckými výkony a skvělým prostředím. Přiznám se, že bych nechtěl být v kůži hlavního hrdiny. Pro mě za 4 a určitě doporučuju se na to dívat ve španělštině, protože hlavní kápo ve vězení má opravdu gangsterský hlas.

plakát

Americký zločin (2007) 

Myslenka filmu urcite zajimava. Nicmene mi cely ten scenar prisel strasne absurdni a uz vubec nemohu pochopit jak se toto mohlo stat ve skutecnosti. Odsuzuju to, co se te divce stalo(a stava se i dalsim detem), ale film jako takovy se mi proste nelibil.

plakát

Záhada Blair Witch (1999) odpad!

Po precteni komentaru jsem se na tento horor popravde tesil. Po shlednuti musim rict, ze nejen ze jsem se nebal, ale co bylo jeste horsi? Ze me to celou dobu NUDILO! ... strasny

plakát

Rec 2 (2009) 

Navaznost druheho dilu na prvni byla famozni. Moc se mi libila zapletka a postupne odhalovani toho, co stoji za tou hruzou, ktera se v dome odehrava. Doufam, ze se dockame tretiho dilu.

plakát

REC (2007) 

REC ma dramaticnost, ma napad, ma napeti, ma krev, ma dobrou atmosferu. Urcite jeden z velmi kvalitnich hororu posledni doby => 4 hvezdy.

plakát

Pacifik (2010) (seriál) 

Serial celkem zajimavy, myslim, ze urcite stoji za shlednuti. Pro me osobne byl problem v tom, ze jsem Pacific neustale srovnaval s Band of brothers a Bratrstvu Pacific nesaha ani po kotnik. Dost mi chybelo lepsi vykresleni toho, co ti vojaci skutecne prozivali, toho jak dychali jeden za druheho, jak si pomahali, proste Pacific neni Bratrstvo, proto 3 hvezdy.