Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Válečný
  • Akční
  • Krimi

Oblíbené seriály (9)

Červený trpaslík

Červený trpaslík (1988)

Vyjímečný britský seriál, který ukazuje že i sci-fi námět může náramně pravdivě vypovídat o tématech současnosti. V seriálu je tolik nadčasových hlášek, že i kdyby jste se na něj dívali po dvěstěosmdesátéšesté, pořád budete objevovat stále nové a nové jinotaje. Rozhodně doporučuji český dabing který si s anglickým originálem v ničem nezadá, ba naopak, hlas Rimera či Kocoura je v dabingu, neukamenujte mne, lepší. ZAJÍMAVOST: v roce 2009 byla natočena "9.série o třech dílech". Pravděpodobně se jedná o reklamu, která má zajistit finanční prostředky pro natočení pravé série č.9. Kéž by se to podařilo, protože tento seriál, jeho fanoušci i hlavní představitelé by si to zasloužili. Pro mne 100%.

M*A*S*H

M*A*S*H (1972)

Nadčasový seriál plný dobrého vtipu, na který můžeme doma koukat kdykoli. Alan Alda ve své životní roli, Wayne Rogers, Mike Farrell, McLean Stevenson, Harry Morgan, Loretta Swit, atd. všichni skvělí, vedeni skvěle napsanými scénáři k jednotlivým epizodám, s přibývajícími díly seriál graduje a končí krátce potom co chytl druhý dech na velmi vysokém čísle 256., ale zato v tom nejlepším . Velmi povedené. Jednoznačně 100%.

Zdivočelá země

Zdivočelá země (1997)

Lehce tendenční seriál, který vcelku věrohodně vypovídá o době ne příliš dávně minulé. První série by se měla povinně promítat v hodinách dějepisu na základních školách, díky "kovbojům" by se děti nenudili a bavili a díky tématu by do sebe dostali kus syrové historické zkušenosti totalitního režimu, takzvaně by dostali "čuchnout" pravého politického svinstva té doby. Herecké výkony jsou v podání všech hlavních představitelů přesvědčivé, někteří z "kovbojů" mají sice v prvních dílech problém s vykreslením charakteru, ovšem s přibývajícími epizodami se vše dostává do profesionálních kolejí a můžete si užívat zpočátku krásný romantický konec druhé světové války následovaný roku 1948 "poúnorovým honem na čarodějnice" vrcholícím v uranovém dole, což je mimochodem část seriálu, která si zasloužila a také ji dostala, prostor v samostatně pojatém televizním snímku ŽABÁK.Pro mne 90%.