Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (10)

plakát

Transformers 3 (2011) 

Letos jsem se u ničeho ještě tak nenudil. Tragický scénář, absence příběhu, napětí a byť minimální uvěřitelnosti, že tohle by fakt byla sranda. Chápu, že lidi v tom hráli pro peníze, ale autoboti, zeptejte se sami sebe - PROČ???

plakát

Sherlock Holmes: Hra stínů (2011) 

Hra stínů aneb jak zabít legendu... už u prvního SH jsem byl na rozpacích, jestli je nutné být u filmu sjetý, aby se člověk bavil a dvojka to dotáhla k dokonalosti. Ano, je tu pár skvostných okamžiků (továrna, Holmesův maskovací převlek), ale jenom Watson to neutáhne. Doufám, že trojka nebude... to se asi začnu dívat na hokej.

plakát

Na vlásku (2010) 

Po shlédnutí se stává mým filmem roku 2010 a dává na pr.el i Jak si vychovat draka. Od začátku do konce je na co se dívat (Locika. Díky, nemám hlad.) Film plný legrace, dojemných scén (i na slzu v oku došlo) a skvěle podpořený dabingem.

plakát

Kick-Ass (2010) 

Stručně: už dlouho jsem se tak nepobavil, zároveň ale nezamyslel nad tím, jací jsme vlastně pitomci. Nicolas Cage rulez!

plakát

Sherlock Holmes (2009) 

Po skvělém začátku s nezapomenutelnou hudební složkou se napětí, zábava a styl vytrácí a zůstává... až jsem u toho usnul. Možná by trochu prospělo, aby si režisér a scénárista uvědomili, kdo byl Sherlock Holmes. Celkově zklamání.

plakát

Jak vycvičit draka (2010) 

Sice viděno ve 2D, ale... pohodový film plný emocí, vtípků, s jednoduchým příběhem, který není od začátku do konce ekologicky modře nudný. A malí dráčci mě dostali :)

plakát

Avatar (2009) 

Technicky perfektně zpracovaný příběh Romea a Julie, jen ne s tragickým koncem. Celkem 85%.

plakát

Dokonalý únik (2009) 

Příjemné překvapení v kině. Úžasné exteriéry, krásné baby, drsný Timothy Olyphant, vtip, zábava, akce. S výjimkou scény odhalení totožnosti záporáků to do sebe všechno hezky zapadalo. A ponaučení: Počítej výstřely!

plakát

Twilight sága: Nový měsíc (2009) 

Kristen je sice hezká, ale její dvě polohy - s upírem vlhnu, bez upíra taky, mě štvaly už v Stmívání. Když jsem se nesmál, tak jsem usínal. Pattinsonův výraz, který mu zůstal po Avada kedavra! je příšerný. Těším se na trojku.

plakát

Transformers: Pomsta poražených (2009) 

Deceptikoni poraženi, legrace, lehkost a zábavnost prvního dílu také. Zůstalo zmatečné pobíhání, bouchání a spousta triků, které film nezachrání.