Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Horor

Oblíbené filmy (5)

Dobrý Will Hunting

Dobrý Will Hunting (1997)

Tento film jsem viděl teprve nedávno, a to, že to napsali Ben Affleck společně s Matt Damonem jsem zjistil až po skončení filmu a nestačil jsem se divit ! To co dokázali tito dva herci(především) je přímo fascinující. Jak herecký výkon, tak především ten dějový(scnénarisrický).... Když byl do filmu nasez ještě Robin Williams, který je znám jako výborný herec(August Rush-paráda), tak to nemá chybu. Minnie Driver zahrála líp, než by kdo čekal. Parádní film s výborným hereckým obsazením a perfektní scénáří je doprovázen skvělou hudbou Elliota Smithe - prostě lahoda, kterou jen tak nevidíme. Jednoznačně můj nejlepší film, co jsem kdy viděl =)

Coach Carter

Coach Carter (2005)

Líní středoškoští "machři", kteří si myslí, že jsou prostě opravdoví hráči basketu! Ale línost a né příliš velkou snahu doprovází samozřejmě i výsledky - a výsledky neuspokojující. Tým se proto musí změnit a přichází nový trenér, který dává mladíkům co proto. Teprve teď se ukáže, jakou mají sílu a jaký mají charakter a odolání spolu se schopností. Pro Samuela L. Jacksona znamená trénink nejen pár koleček běhu a klasikcká střelba na koš a různě. Hned od začátku klade důraz na disciplínu a vzdělanost. To americkým středoškolákům né zcela vyhovuje. Vznikají spory mezi hráčem a trenérem. Odchody, příchody, pomluvy, snaha, spostu práce. I přes uspokovivé výsledky není vzdělanost hráčů na úrovni. Uzamkne se tělocvična a jde se studovat ! Tak zní rozkaz. Už dooost....Samuel L. Jackson zahrál velmi velmi dobrý herecký výkon. Přísnost ale hlavně cílevědomost tvořilo jeho charakter v tomto filmu. Během filmu jsem se ani jednou nenudil . Vysoce kvalitní sportovní drama, tak, jak má být =)

Gang v útoku

Gang v útoku (2006)

Souhlasím, že hudba nemá takovou úroveň, která by se očekávala vzhledem k tématu tohoto filmu. Zřejmě největší mínus tohoto filmu. Ale jinak se jedná a velice prožitkové sportovní drama, do kterého nejsou vmíchány jen události ze sportu, ale i osobní události aktérů. Film je poukazující na to, jak se mohou mladící s neovladatelným smyslem pro "lumpárny" dostat na úroveň, kdy je nebude jen každý odsuzovat, ale naopak - vážit si jich, což pro ně znamená něco co ještě nezažili. The Rock jwe zde trochu v roli, v jaké jsme ho snad ještě neviděli...ale docela mu to pasovalo ...Zahrál standartní výkon. Nenáročný ovšem prožitkový film.