Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Krátkometrážní
  • Krimi

Recenze (2 053)

plakát

Cheongnyeongyeongchal (2017) 

Po zhlédnutí skvělého seriálu Čmuchalové jsem si musel proklepnout i další režijní počin Joo-hwan Kima, a opět se dostavilo velké nadšení. Mimořádně příjemná buddy komedie, která se nebojí přitlačit na drsnou i patetickou strunu, se sympatickou dvojicí hlavních herců. I já proto v hodnocení musím přitlačit.

plakát

Rozhlédni se, člověče (1998) (seriál) 

Zajímavé je zpětně zjistit, že v podstatě všechny rozhledny, jejichž budoucnost byla v době natáčení seriálu nejistá, jsou dnes opraveny, zrenovovány a bují na nich čilý turistický život.

plakát

The Last of Us - Když se ztratíš v temnotě (2023) (epizoda) 

Ten citlivej přístup je znát v každým detailu, třeba i v tom, že Ellie nehraje nějaká extra pohledná holčina. Přitom podle předlohy by klidně mohla, ale tady se správně cílí na hereckou přesnost. Chtěl jsem dát za čtyři, ale když jsem zjistil, jak rychle mně ta epizoda utekla (a jak se v případě jinejch seriálů jeví pouhá hodina jako dvojnásobná doba), musí to bejt plná palba.

plakát

Chinaski: Každej ví kulový (2021) 

Tohle je tak dobrej dokument, že tomu musím napálit pětku, i když Chinaski normálně hejtuju, kde můžu.

plakát

Deadstream (2022) 

Blair Witch meets Evil Dead a FF žije!

plakát

Spolu (2022) 

Pracuji s autistickou holčičkou, a Kozub mi ji svým ztvárněním neustále připomínal. To je asi největší kompliment, kterej můžu jemu, potažmo tvůrcům složit (i když si nejsem jistý, jestli mělo jít přímo o autistu, protože tento handicap se většinou úrazem nezískává).

plakát

1883 - Unudit ďábla (2022) (epizoda) 

Celkem neuvěřitelný, kolik se toho dá vytřískat ze seriálu, kde skupina lidí nedělá nic jinýho, než jenom putuje z bodu A do bodu B, a občas se dokonce nepohne ani o krok.

plakát

Krajinou domova - Luhy a háje (2021) (epizoda) 

Jak zakončit seriál, který se po celou dobu nevyhýbal patosu? Ještě větší dávkou patosu! Za mě cajk.