Reklama

Reklama

Deadstream

Trailer 1

Neúspěšný influencer se pokouší získat zpět své sledující prostřednictvím živého vysílání jedné noci o samotě ve strašidelném domě. Když ale náhodou naštve pomstychtivého ducha, jeho poslední šance na získání internetové slávy se stane bojem o život v reálném čase. (mikki089)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (88)

Trevor 

všechny recenze uživatele

Niekoľko svetlejších momentov sa vo filme nájde ale nakoľko sa tam spomenie rasizmus, migranti a mladá sebavedomá žena logicky sa prikláňam k nižšiemu hodnoteniu, pretože táto liberálna agitka je už tak úbohá, že sa človek bojí otvoriť chladničku aby z nej nevyskočila mladá sebavedomá sebestačná žena...sledovať influencerov ma nikdy nebavilo a asi ani nezačne, filmu som dal šancu nakoľko som dúfal že si pozriem solídnu hororovú komédiu, bohužiaľ od nej má Deadstream pomerne ďaleko. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Nejlepší found footage za minimálně 3 roky ne li více proti tomuhle je Host a Dashcam nulový.  Youtuber točí videa kde čelí výzvám jednou přestane vydělávat tak zkusí jeden den přespat v strašidelném baráku a dat to na youtube samozřejmě se to podělá. Hlavní herec je v pohodě klidně bych si ho dovedl představit i v nějaké hororové parodii typu Scary Movie  film v pohodě odsýpá jump scary  jsou parádní triky jsou solidní a tak dvakrát jsem se i zasmál co taky oceňuji. Potěšil i konec 80 procent ()

Reklama

Sludger 

všechny recenze uživatele

Wau! Súčasný streamovací horor došiel tento rok s riadnou peckou!  Divoký „streamer“ (robí šialené videá, niečo na štýl Jackass) sa rozhodne prespať v strašidelnom dome a všetko streamovať na internete. Zároveň si vymyslel pravidlo, že pokiaľ bude niečo podozrivé, musí to ísť preveriť, inak nedostane zaplatené (trefný odkaz na klišé duchárskeho hororu). Film (až nepochopiteľne) funguje jednak ako strašidelný Found Footage (stream?), kde som sa reálne bál a to sa mi tento rok stalo len druhýkrát. Zároveň je snímok vtipný, zábavný, energický a hlavne natočený s dušou a srdcom pre horor. Klišé žánru dostávajú „na prdel“, posúva moderný FF na ďalšiu úroveň (streamujúci duch a motivácia čarodejnice), zároveň má skvelé béčkové masky (čistá láska!) a celý film má strašný drive a náboj. Čo je najdôležitejšie, srší z toho nesmierna láska k hororu! Pre predstavu – ako keby si zmiešal EVIL DEAD s novodobým HOST. Skvelé, úžasné! Manželov Winterovcov už teraz uznávam a pre mňa sú najlepší hororový (filmový) objav roku 2022! Spolu s kraťasom z V/H/S/99 patrí film k tomu najlepšiemu z tohto roka. Prosím, dajte im vyšší rozpočet a horor vám budem vďačný! ()

blackkocour 

všechny recenze uživatele

Bez prdele a bez ironie jsem se dost bavil, v podstatě taková parodie na celerbrity internetové influešity, co za vijůvs dokážou zajít až do kontejnerů smrdosti, totálně se ztrapnit, a udělat si pernamentku do kanálu, protože kdybych byl v jejich kůží, styděl bych se hanbou chodit mezi lidi. Každopádně, nedošlo mi, že se někdo snažil něco jako o parodii, a bral jsem to čistě jako livestream fejkového Mr. Beasta, typ toho shitubera, co se zavalí tunamy hoven, a počítá lajnu světového rekordu, dokdy vydrží nedejchat [zkurvený jackass..]. Párkrát srdíčko vyskočilo do jater, občas se spustila bránicová konvice smíchu, a obecně jak se to snaží tvářit jako osmdesátková quest hororová hra s Haunted Hausem. Nejde o topku svého žánru, ale kejchel to určitě je.. #podzimnísklizeň [2023] 🎃 ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Příběh i jeho filmová forma jsou docela v pohodě, v rámci žánru samozřejmě, za mě jde o jedno z FFek, na které se dá jakž takž koukat. Ale kámen úrazu je nesnesitelný idiot v hlavní roli. Chápu, že to má být satirická komedie, ale čeho je moc... Nevzpomínám si, kdy jsem viděl nějakého herce tak příšerně přehrávat, jako tohle jelito. Jeho permanentní hysterické ječení a "vyděšené" grimasy mi lezly krkem už po pár minutách. Na druhou stranu je tam pár dobrých momentů a slušných masek, převážně ve druhé půli. ()

Galerie (31)

Reklama

Reklama