Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Animovaný

Obsahy (3)

Já, superbiker

Já, superbiker (2011)

Dokument zachycující dramatickou sezónu 2010 jednoho z nejprestižnějších šampionátů silničního závodění „British Superbike Championship“. Vše se točí okolo čtyř jezdců: velké britské naděje Tommyho Hilla, Jamese Ellisona, vicemistra Garyho Masona z roku 2009, nyní v továrním týmu Kawasaki, ale také Australana Joshe "Bad Boy" Brookse, který se snaží sebrat "domácím" titul. Záběry ze závodů jsou doplněny o emotivní rozhovory jak s jezdci, tak s jejich rodinami a nejbližšími.

TT3D: Closer to the Edge

TT3D: Closer to the Edge (2011)

TT3D: Closer to the Edge je film o legendárním závodě Tourist Trophy na ostrově Isle of Man, který každoročně mění tento malý ostrov na ráj fanoušků silničních motocyklových závodů.
Závody se zde jezdí po uzavřených veřejných komunikacích, které jsou vždy obklopeny diváky ze všech koutů světa. Jezdci zde doslova létají rychlostí přes 300km/h. Jen málokterý ročník se obejde bez zranění nebo úmrtí nějakého jezdce. Jezdci si nebezpečí uvědomují, přesto se každý rok vracejí s odhodláním posunout hranice možností zase trochu dál a stát se "Králem hory".

Šin Kidó senki Gundam Wing

Šin Kidó senki Gundam Wing (1995) (seriál)

Náš příběh začíná v roce 195 po koloniích (After Colony). Kolem země obíhají vesmírné kolonie. Ty jsou utlačovány Zemskou aliancí, které je podporována tajnou organizací "Oz". Využívají také nových humanoidních robotů "mobilních obleků". Na vesmírných koloniích se rozhodli postavit Alianci, a tak na každé z pěti kolonií byla vytvořena skupina vědců, kteří nezávisle pracují na vývoji mobilních obleků z velmi odolné slitiny gundamia zvané "Gundamy". Pro kažký Gundam byl vycvičen jeden mladý voják a pomocí teroristických útoků a partyzánské války chtějí vydobít mír.

Reklama

Ovládací panel
56. nej uživatel Nový Zéland

Fanklub

(1)