Profil Hodnocení (1618) Komentáře (585) Zajímavosti (4) Obsahy (35) Kšefty (369) Filmotéka (1418)
Oblíbené filmy Oblíbení režiséři Oblíbení herci Oblíbené herečky Oblíbené seriály
Moje komentáře |
12 dní hrůzy (2004) odpad!
27.02.2010 |
| |
Zase po delší době vážně řádná sračka. |
Inseminátor (1987)
15.01.2010 |
| |
Moje hodnocení 1.5* .Jeden z těch kusků páteční popůlnoční ,,jízdy´´ na Tv Nova tak před mnoho lety.Celkem přijatelný děj a solidní hudba,to je asi tak jediné,co se na tomhle filmu dá pochválit.Jinak jde o téměř céčkovou podívanou,kde se dementními dialogy vážně nešetří,stejně jako absolutně gumáckými herci.Atmosfera nebyla uplně tak toaletní,ale určitě na tom má největší podíl ta již zmiňovaná hudba.Potenciál bych nezahazoval,jen by to chtělo uplně vyměnit filmov štáb a hold taky přidat pár miliónků..:D. |
Dáma v bílém (1988)
09.01.2010 |
| |
Nejprv veliký dodatek a to že se rozhodně nejedná o horor.Film je tak odlehčený,že bych se nebál jej pustit i mladšímu osazenstvu.To určitě ale neznamená,že snímek nemá své kvality,možná naopak.Ač jsem byl po chvíli koukání dost překvapen,jelikož jsem očekával horor a dostalo se mi rodinného fantasy s mírnou mysteriózní atmosferou a občas až pohádkovým nádechem,tak jsem se bavil celkem slušně.Film,na rozdíl od velké části jiných,podobně lazených snímků,neoplývá debilními dialogy a herci také nejsou uplně gumový,což je plus.Jak už jsem psal,od druhé půle nabyde snímek na příjemně mrazivé atmosféře a té se drží prakticky do konce.Pohádkový happy end už je jen trapnou klasikou...Celkově 3* |
Doupě bílého červa (1988)
04.01.2010 |
| |
Celkem pěkný potenciál se utápí v 93 minutách neuvěřitelně pitomé slátanině.Herecké výkony jsou vlastně nulové a nezachrání o ani Hugh Grant(který mimochodem nepodává o nic lepší výkon,naopak tu gumárnu celkou pečetí).Pár celkem slušných momentů(opakuji opravdu jen pár) a sexy hlavní záporačka(až na k zblití chlupaté podpaží )to zachrání alespon tou jednou hvězdou...ale sakra s odřenejma ušima. |
2012 (2009)
15.12.2009 |
| |
Na prach tuctová americká popcornovka.Hlavu vylízávající děj,kterej obsahuje přešně to,co amerika nejvíc umí-extra parádní triková záležitost,při každé akci,ať už sesuvy půdy,či kilometrové tsunami jsem měl husí kůži po celém těle,versus klasicky ,,hodně potřebný´´ sračkoidní příběh jedené obyčejné rodiny,která se dá díky konci světa opět dohromady..neviděli jsme to už někde?:D.Tolik kýčovitých momentů v jednom filmu už jsem dlouho neviděl a opravdu jen málo z nich mě pobavilo.Vysříhat z toho nepořebné části,zbyla by nám zhruba hodina a půl totálního masakru,trikových orgií a vážně stoprocentní zábavy.Místo toho tu máme témě tři hodiny průměrné americké kino podívané. |