Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Fantasy

Recenze (7)

plakát

Alice in Borderland (2020) (seriál) 

Velmi zajímavé pojetí příběhu. Osobně jsem čekal, že díl od dílu půjde kvalita dolu, ale pořád se mi to líbilo a nenechalo mě to na pokoji. Moc se těším na další sérii...

plakát

Cesta kolem světa za 80 dní (2004) 

Film, na který se můžete dívat jako dítě nebo jako dospělí a vždy pobaví. Velmi se mi líbily střípky z historie zasazené do snímku.

plakát

Rocky (1976) 

Sylvester Stallone v roli italského boxera nám ukazuje, čeho člověk může dosáhnout i když není nijak odlišný vůči ostatním a nikdo mu nevěří. Jak se z nuly může stát hvězda. A to vše díky své nebojácnosti, píli a snu. Film není pouze o zápasení, ale je hlavně o životě Rockyho. Ten ví, že největší soupeř v jeho životě se na něj dívá v zrcadle. Herecký výkon Sylvestera je famózní a mladého italského snílka zahrál na jedničku.

plakát

Zlo s lidskou tváří (2019) 

Kvalita snímku není vůbec špatná, ale také není top. Skoro celý příběh se odehrává v soudní síni, přičemž bych preferoval větší zaměření na oběti vraždy. Je až neskutečné, kam člověk může zajít. Třicet potvrzených obětí je až dechberoucí... Nejde mi do hlavy, jak někdo tohle může spáchat a vlastně až do konce svého života obhajovat svoji nevinu. Nejhorší na tom všem je, že příběh je natočen dle skutečné události.

plakát

Plán útěku 2 (2018) 

První díl z této filmové triologie byl kvalitní a nastavil laťku velmi vysoko. Bohužel následující pokračování bylo otřesné. Měl jsem velká očekávání od tohoto pokračování, ale bohužel to dopadlo velmi špatně. I přes skvělého Sylvestera Stalloneho je tento snímek velký propadák. V příběhu vůbec nic nepřekvapí a je jednoduchý. Plán útěku měl zůstat pouze jeden bez zbytečného a nudného pokračování.

plakát

Collateral Beauty: Druhá šance (2016) 

Co na tento film říci? Prostě a jednoznačně, pecka! Snímek Davida Frankela si mě získal a nejen díky slavným a úspěšným hercům, kteří ve filmech hrají, ale díky silnému příběhu. Je zde vidět jak smrt mladé holčičky zasáhne život mnoha dospělých lidí. Nejvíce mě ale dojal konec příběhu, který byl velmi silný a nečekaný. U toho ukápla slza. Víc takových filmů prosím.

plakát

Vykoupení z věznice Shawshank (1994) 

Tento film za mě získává jednoznačně 5 hvězdiček. Právem patří do top filmů a to hned z několika důvodů. Výborným hereckým obsazením, příběhem, který vás donutí vnímat každou část filmu a nenechá vás v klidu a také skvělá kvalita snímku. Lidé si začnou vážit maličkostí jako je jedno vychlazené pivo po těžké práci až když ztratí úplně vše. Naděje a touha dostat se z vězení pryč a získat svůj život zpět je v podání hlavního hrdiny obrovská.