Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Thriller

Biografie (4)

Lois Chiles (herečka)

18.08.2009

Narodila se v texaském Houstonu jako dcera Barbary Wayne Kirklandové a Mariona Claye Chilese, bratra ropného magnáta a majitele baseballového týmu Texas Rangers Eddieho Chilese. Měla mladšího bratra Williama Chilese. Rodina vyrůstala v texaském městě Alice. Absolvovala University of Texas v Austinu a bývalou Finch College v New… (více)

Carole Bouquet (herečka / režisérka)

16.08.2009

Francouzská herečka oceněná Césarem, režisérka a modelka, která se od roku 1977 objevila ve více než 40 filmech, se narodila v pařížské části Neuilly-sur-Seine, departementu Hauts-de-Seine.Známou se stala díky roli Bond girl Meliny Havelockové v bondovce JEN PRO TVÉ OČI (1981). Kromě postavy Bondovy dívky hrála od 80. let v… (více)

Maud Adams (herečka / režisérka)

23.01.2008

Narodila se jako Maud Solveig Christina Wikström ve švédském městě Luleå vládní daňové úřednici Thyře a finančnímu kontrolorovi Gustavu Wikströmovým. Protože plynně hovoří pěti jazyky, uvažovala o kariéře tlumočnice. Objevena pro modeling byla v roce 1963, když jí v obchodě oslovil profesionální fotograf s žádostí na sérii… (více)

Jeri Ryan (herečka)

23.01.2008

Ve chvíli, kdy se Jeri narodila, pracoval její otec Gerhard Flotian Zimmermann na americké vojenské základně ve Spolkové republice Německo jako hlavní seržant. Matka Sharon, která pracovala jako sociální pracovnice, jí přivedla na svět v Mnichově. Spolu se starším bratrem Markem vyrůstala do svých jedenácti let na vojenských… (více)

Reklama

Ovládací panel
16. nej uživatel Wallis a Futuna

Fanklub

(1)