Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Fantasy

Recenze (5)

plakát

Jak přežít v divočině (2018) (pořad) 

Celý pořad na mě působil velmi rozumným dojmem. Pohled na přežití v přírodě byl pojat velmi realisticky a po celou dobu pořadu zaznívá několik praktických rad. Celé se mi to velmi líbilo a byl bych rád, kdybych našel tomuto více podobných pořadu. Taktéž musím vyzdvihnout klid obou aktérů. Ve srovnání s Bearem Gryllsem. Na mě tento pořad udělal větší dojem jelikož zbytečně nepřehání a nedělá z toho SHOW pro přírodou nepolíbené jedince. Jediné co mě na pořadu zklamalo je, že jsem nikde nenašel další série, které by ukazovaly i jiné prostředí nebo aspoň jiné roční období.

plakát

Rogue One: Star Wars Story (2016) 

Takhle měla vypadat nová trilogie ! Děj se vyvíjí originálně, nové postavy. Tento film mi dodal naději, že lze vymyslet na značku STAR WARS i dobrý napínavý film. Vřele doporučuji !

plakát

Star Wars: Vzestup Skywalkera (2019) odpad!

- - - - - - - - POZOR SPOILERY - - - - - - - - Děj opět nestál za nic. Nové STAR WARS fakt hrůza, žádná originalita! a ten zvrat jako fakt ?! Trošku si začínám myslet, že už nesmrtelný je tam asi každý! ztrácí to krásu napětí a překvapení

plakát

Star Wars: Síla se probouzí (2015) odpad!

- - - - - - Pozor spoilery ! - - - - - - Tento film je jen obyčejnou vykradačkou původních trilogií, který nepřišel na nic nového. Disneyho stály práva na Star Wars strašný ranec a je jasné, že chtějí peníze rychle zpátky vydělat, ale tímto počinem stáhly značku ke dnu.  - - - - - - Pozor spoilery ! - - - - - -  Pro pravé fanoušky hvězdných válek naprostá urážka. Film se skládá z několika klišé. neustálého připomínání, že hvězdné války jsou zpátky se starými hrdiny a potom POZOR! NEČEKANÝ ZVRAT ... "dědečku !"  Jako fakt? Cítil jsem se v kině fakt trapně !