Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Horor

Recenze (166)

plakát

Air Force One (1997) 

Přehnaně vlastenecký film se bohužel tváří jako velkofilm ale je to chabý průměr. Harrison Ford je až trestně nevyužitý hlavní padouch nemá také moc koule i když Gary Oldman to umí a celkově to prostředí letadla není nic moc. Tento film opravdu neoslní.

plakát

Alenka v říši divů (2010) 

Tento film je dosti rozporuplný ale já jsem i ho doopravdy užil. Opravdu stylizaci Burtona nemá rád každý a tady se opravdu vyřádil ale skvělí herci v hlavních rolích šílené postavy a libová hudba dává dohromady opravdu úžasné a po vizuální stránce bezchybné dílo. Mohlo to být ale o štipec míň praštěné.

plakát

Anastázie (1997) 

Velice poutavý animovaný film, který má své přednosti ve velice milých a sympatických postavách nádherné hudbě a skvělé animaci. Doporučuji.

plakát

A-Team: Poslední mise (2010) 

Dobrá týmovka ve které jsou asi nejlepší výkony hlavních představitelů a napínavá atmosféra. Bohužel tento film má vcelku mizerný scénář a na to jak je to dobrý plán trošku strohý příběh. Na druhou stranu akční scény jsou vynikající a já bych neměl nic proti dvojce.

plakát

Ať vejde ten pravý (2010) 

Velice hezký a originální horor, který strčí do kapsy většinu klasických novodobých vyvražďovaček. Tento horor má srdce a to je hlavní, zamilujete si hlavní hrdinku v podání strašně talentované Chloe Moretz i druhou hlavní postavu v podání sice trošku úchylně vypadajícího ale herecky stabilního Kodiho Smithe-McPheeho. Příběhově by mohl být film sice trošku obsáhlejší ale jinak prostředí i atmosféra jsou dokonalé, dětští herci famózní a celkově je tento film velice dobrý. Pro fanoušky hororů povinnost .

plakát

Batman a Robin (1997) odpad!

Tak tohle je jedna z největších sraček, na které jsem se musel podívat. Zde opravdu žádné klady nenajdu (možná pár záběrů na Gotham je zajímavých ale to zase kazí obrovské sochy uprostřed města) no prostě žádné. Opravdu jak někdo tohleto mohl pustit do distribuce to opravdu nechápu sice zde hrají hvězdy, ale to filmu vůbec nepomáhá všechny hrají trapně nevýrazné no prostě hnus. O zápletce radši ani nemluvě protože je to jeden velký kýč který se ani nedá popsat. Scénaristé museli asi opravdu při psaní scénář šňupat přinejmenším koks, protože to není možný. Ale takhle bych tu na to mohl nadávat celý den, takže kdo neviděl, ať se na to radši nekouká, protože já mám dojem, že mi kleslo IQ o pár bodů.

plakát

Batman začíná (2005) 

Tak tento film je bomba. Christopher Nolan se ujal Batmana a vznikl do té doby nejlepší film o Batmanovi. Režisér Batmana vzal realisticky a drsně a vyplatilo se to. Atmosféra je velice uvěřitelná herecké výkony hodně dobré scénář prakticky nemá chyby a akce o té radši nemluvím. Na tento film bych se mohl dívat pořád a neomrzí.

plakát

Bitva o Černobyl (2006) 

Viděl jsem již několik dokumentů o havárii v Černobylu, ale žádný nepopisoval následné události, které se stali až půl roku dopředu. Například o hrozbě výbuchu, který by srovnal celou Evropu se zemí, jsem neměl ani tušení. Jinak velice zajímavý dokument a velké plus je že má dobové fotografie, videonahrávky a rozhovory s lidmi, kteří měli to štěstí a přežili. Také tento snímek ukazuje, jaká byla kdysi doba a sovětský svaz i přes možnosti zamoření tisíce lidí se pokoušel tuto havárii ututlat.

plakát

Bitva o Planetu opic (1973) 

Masky jsou pořád dobré, ale kvalita filmu klesla k bodu mrazu s jedničkou a dvojkou se to nedává srovnávat tohle už je jen vycucávání úspěšné série.

plakát

Bláznivá dovolená (1983) 

Docela vtipná komedie, která však nemá zas až tolik dobrých nápadů a scénář také pokulhává. Jinak herci jsou dobří a zábavných vtipů je spousta zasměje se každý.