Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (6)

plakát

Ted - Loud Night (2024) (epizoda) 

V této epizodě se přiliš soustředili na spor Mattyho s Blaire a Sarah na úkor Teda s Johnem. O tomto tématu je důležité mluvit a je dobře, že se o tom mluví, ale toho Teda tam fakt chybělo. Taky se mi zdálo, že obě herečky Giorgia Whighman (Blaire) a Marissa Shankmar (Sarah) lehce přehrávaly, zvlášť při hádání s Mattym. Přesto mě epizoda bavila a nebyla vůbec špatná. 8/10

plakát

Thor: Láska jako hrom (2022) 

Krátce to bezspoilerově shrnu pro ty, co se chystají na tento film jít do kina. Bylo by dobré vidět předešlé filmy, protože se to v tom filmu hemží narážkami na předešlé filmy, 2 potitulkové scény, Thorův charakterový vývoj byl shrnut do prvních cca 15 minut a Strážci Galaxie se zde objevili asi na 3 minuty a k tomu neměli na vývoj filmu skoro žádný dopad.

plakát

Griffinovi (1999) (seriál) 

Prvních zhruba 5 až 10 sérií bylo až skoro skvělých, ale i přes to že seriál čím dál upadá a vtipy se začínají občas opakovat, tak Family Guy dokáže na pár minut pobavit i přivést na jiné myšlenky.

plakát

Bohemian Rhapsody (2018) 

Zajímavý a nádherně natočený i napsaný snímek popisující život jednoho z nejlepších popových zpěváků všech dob, který mě dokázal vtáhnout do děje. Skvělý výkon v hlavní roli od herce Rami Malek. Překvapilo mě i cameo původních zpěváků z kapely Queen.

plakát

Batman (2022) 

Podle mě zajímavý záporák a další pohled do zkorumpovaného podsvětí Gotham city. Jako kalsický Batman film byl hodně temný, ale také na mě až moc dlouhý a párkrát jsem se přistihl při dívání se na hodinky. Film předčil má očekávání a doporučuji se na něj jít někam podívat, dokud ho dávají v kinech. Jenom ten název je lehce matoucí.

plakát

Morbius (2022) 

Zdá se mi, že se nám film snaží říct, že je součástí SpiderVerse i přesto, že na Spidermanův svět nemá žádný větší vliv a zvláštní se mi zdála i hláška "I am venom", která se mi zdála, že tam nepatřila. Dávám 3 hvězdy jen za to, že jsem si oblíbil Morbiuse v komiksech a nemám to srdce tomuto filmu dát 2 hvězdy.