Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Horor
  • Komedie
  • Akční
  • Thriller

Obsahy (5)

Night Has Come

Night Has Come (2023) (seriál)

Dvě třídy se vydají na exkurzi do cizí školy, naskytnou se ale problémy a všichni dospělý odjedou, takže děti zůstávají ve škole samy. Chvíli před půlnocí všem dětem přijde SMS o účasti ve hře „Mafia“ a možnost hlasování. Děti si zprvu myslí, že to vytvořil jejich spolužák, a proto pro něj hlasují, po půlnoci rozhlas vyhlásí konec hlasování a nimi vybraný spolužák je zabit. Od té chvíle se jedná o psychologickou hru, kde si navzájem spolužáci vráží kudly do zad, připomínají staré hádky a odsuzují „občany“ k smrti.

Love for Love's Sake

Love for Love's Sake (2024) (seriál)

Devětadvacetiletý Tae Myung Ha (Tae-Vin Lee) se ocitne v online hře, kde má znovu šanci prožít život středoškoláka s jedním posláním, udělat Cha Yeo Woona (Joo-wan Cha) šťastným. Aby jeho úkol nebyl příliš jednoduchý, má zaúkol ho splnit v omezený čas s případným trestem, že zemře.

Tsuiraku JK to Haijin Kyoshi

Tsuiraku JK to Haijin Kyoshi (2023) (seriál)

Odmítnutá středoškolačka se rozhodne spáchat sebevraždu skokem ze školní střechy, pokus jí ale překazí učitel fyziky, který dívce nabídne románek. Nabídku dívka ani nepřijímá, ani neodmítá, učitele si ale drží u těla a on na ni dohlíží a dává jí důvody, proč se nezabít.

Yakhanyeongung

Yakhanyeongung (2022) (seriál)

Yeon Si-Eun (Ji-Hoon Park) je vzorný student, který nemá jiný zájem než studovat. Fyzicky vypadá Yeon Si-Eun jako slabý chlapec, chytře se ale chrání rychlým rozhodováním a pomocí své inteligence. S pomocí Soo Ho a Bum Seoka bojuje proti násilí, které se odehrává v jeho škole i mimo ni.

Dallyeola Bangtan!

Dallyeola Bangtan! (2015) (pořad)

Run BTS! je rozmanitý webový seriál od chlapecké skupiny BTS, který je nabízen ke zhlédnutí zdarma na V LIVE, Weverse a YouTube. Pořad představuje členy BTS v týmech (nebo jednotlivcích), kteří soutěží v různých hrách nebo činnostech.

Reklama