Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární
  • Krimi

Recenze (6)

plakát

Drive (2011) 

Tento film dokazuje, že i ticho má neskutečnou sílu.

plakát

Zdrojový kód (2011) 

Celý film jsem byl unášen famózní atmosférou, která se rozplynula v samotném závěru. *SPOILER:* Přijde mi, jako by tým tvůrců natočil film s perfektním závěrem, pak si ale řekli, že je to moc drsný a dotočili dalších pět minut (člověk si říká OK, ale škoda, že to neskončilo před těma 5 minutama, byl by to film roku), ale to jako by nebylo ještě dost a dotočili dalších pět minut totálního patosu, kterej ve svým důsledku ani není domyšlenej. Pro mě strašný zklamání ze závěru. 80%

plakát

Závody v dobývání vesmíru (2005) (seriál) 

Ač nemusím hrané dokumentární filmy, tento je natočen vskutku poutavě. Postavám se dá věřit i když jsou lehce prkenné, přednesená fakta jsou dostačující, tam kde nejsou peníze na slušné vizuální efekty si tvůrci pomohli dobovými záběry, což dokumentu přidalo na věcnosti. Hlavním plusem je dobrý spád příběhu.

plakát

Elegantní vesmír (2003) (seriál) 

Některá fakta jsou až zbytečně opakovaná dokola, ale ty zásadní myšlenky jsou zde znázorněny a vysvětleny naprosto precizně.

plakát

Zlaté století astronomie (1999) (pořad) 

Nejlepší český populizátor vědy a astronomie v dvanácti krátších epizodách polopaticky objasňuje některé základní poznatky o vesmíru a vesmírných objektech.

plakát

Dvanáct rozhněvaných mužů (1957) 

Aneb "Když je někdo poslední, tak musí" K úžasnému filmu stačí dokonalý scénář, precizní režie a jedna místnost.