Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Oblíbené filmy (10)

Kmotr

Kmotr (1972)

Naprosto vše, co jsem od toho filmu očekávala, se potvrdilo..

A.I. Umělá inteligence

A.I. Umělá inteligence (2001)

Nádhernej film, co pohladí po duši a vžene vám slzy do očí. Další skvělý výkon Osmenta, nezapomenutelný medvídek (inteligentní plyšový chlupáč). Výborné propracování myšlenky vzájemné éry lidí a robotů.. Vrcholem filmu je pak samotný závěr, kdy se Davidovi splní jeho sen a Monika ho má ráda...

Svět podle Prota

Svět podle Prota (2001)

Fakt hodně dobře udělaný film.. Moc dobře se dívalo na Kevina Spaceyho.. Uvěřit, neuvěřit, že je opravdu z K_PAXu.. :-)

Stmívání

Stmívání (2008)

Krásně procítěně okouzlující film..Pokud věříte na lásku na první pohled (vůni) i více světů, tak se nechte příjemně unášet i s přiměřenou dávkou napětí.. Dlouho mě žádný film tak neoslovil.. Od prvního okamžiku.. Moje krevní skupina.. Mohla bych jej vidět každý den.. Něco jako 10 důvodů.. či Láska nebeská.. :-)

Láska nebeská

Láska nebeská (2003)

krásný vánoční příběh lásky, ve kterém se mohou najít všichni, ať už mají onu milovanou bytost či nikoli... nejvíc mě z toho asi zaujal příběh, docela podobný mému životnímu, tak doufám, že nedopadnu stejně... kdoví...

Cesta do fantazie

Cesta do fantazie (2001)

Prostě wow, nezbývá než opět smeknout před geniální fantazií a myšlenkovými pochody velkého pana režiséra.. Nádherný příběh, podmanivá hudba a zážitek na hodně dlouhou dobu.. Opět se objevili malí tvorečkové (jako v Princezně Mononoce Kodámci), kteří byli naproto úchvatní. Byla jsem nadšena!

Sedm

Sedm (1995)

I po několikátém shlédnutí si stále zachovává tvář těch nejlepších filmů..

Dvanáct rozhněvaných mužů

Dvanáct rozhněvaných mužů (1957)

Skvěle zahráno, malá stísněná místnost prohlubuje dusnost atmosféry a panující nervozitu porotců, kterým jsou zasazovány perličky pochybostí..