Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (2 428)

plakát

Invalida (2023) 

Jsem taky cholerik a při scéně, kde se Laco snaží získat zbrojní průkaz jsem brečel smíchy. Víc netřeba dodávat. Tak jsem se už dlouho nepobavil!

plakát

Smršť (2024) 

Peter Bebjak je jediný široko daleko, kdo dokáže natočit něco jako mysteriózní thriller v našich podmínkách, v našich scenériích, s našimi herci a s našimi penězi. Předlohu jsem zatím nečetl, ale určitě se k ní dostanu. Jasně, jde z toho cítit Overlook, Blue Velvet a vzpomněl jsem si i na Hranice života. To ale vůbec nevadí. Exteriéry a hlavně interiéry jsou dokonalé a dostatečně dokreslují mrazivou atmosféru celého snímku a naznačují, že tady prostě happyend být nemůže. Kdo chce, může hádat, jak to celé dopadne a sledovat jemné náznaky událostí příštích a závěrečného twistu, který není sice z nejoriginálnějších, je ale dostatečně odůvodněný. Maštalír hraje perfektně a jeho spojení s Bebjakem mi prostě pasuje. Aňa má také zajímavou roli a dokazuje svoje prvotřídní herectví. Perfektní je hudba a zvuky, které vyniknou hlavně v kině. Už se těším na další projekci, kdy se budu moct lépe věnovat všem detailům, které mi unikly. Za mě perfektní!

plakát

Nepřivolávej nic zlého (2022) 

Dlouho jsem neviděl nic depresivnějšího, znepokojivějšího a bezútěšného. Perfektně natočeno, vynikající znepokojivá hudba a pocit vzrůstajícího napětí. Fakt pro silné nátury. Vynikající, ale ne pro každého.

plakát

Výjimeční (2019) 

Naprosto úžasný film, který doporučuju fakt každému. Dojemné, lidské a dle skutečných událostí.

plakát

Ég man Þig (2017) 

Předloha vyšla česky pod názvem Pamatuji si vás všechny. Velmi dobré a mrazivé zpracování.

plakát

The Punisher (2017) (seriál) 

Díky synkovi, že jsem se na tento klenot podíval. Brutální, téměř uvěřitelné, skvělé obsazení, dojemné a téměř dokonalé. Fakt stojí za podívání a je to hlavně úplně mimo to, co od Marvelu očekáváte. Jason Bourne pro dospěláky.

plakát

Libertas (2020) 

Téměř všechny mé ikony v jednom dokumentu! Naprosto se s tím ztotožňuji! Vynikající hudba, kamera, střih, nápad a celé tohle zpracování. Nutnost pro každého!

plakát

Tenet (2020) 

Já toho Nolana prostě žeru! Mě to ohromě baví a je mi úplně jedno, jestli jsou tam nějaký logický nesmysly. Neuvěřitelně poutavý obraz celkem banálního příběhu, o který ale až tak nejde. Vše je podřízeno nápadu a realizaci, která je úžasná. Pochopitelně musím vidět vícekrát, ale nepochybuji, že další projekce ve mně vyvolají ještě větší nadšení a touhu porozumět každé skulince, kterou na nás Nolan vytáhl. Moc dobrý filmeček.