Diskuze - česko-slovenská kinematografie
česko-slovenská kinematografie
založení diskuze : 9.1.2013
Pojďme společně proplouvat vodami kinematografie nám nejbližší...
(tipy, doporučení, recenze, otázky i odpovědi, ale hlavně přátelská diskuze skutečně jen o filmech) ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
AKTUÁLNÍ TV PROGRAM AKTUÁLNÍ KINO PREMIÉRY
ČESKO-SLOVENSKÁ FILMOTÉKA
(v případě nefunkčního odkazu si tuto nemilou skutečnost nenechávej pro sebe, ale poděl se o ní v diskuzi či do pošty - děkuji)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
hlasujeme od: březen 2014
průběžný počet hlasujících uživatelů: 70
Bonusy:

je toho moc, no :) Raport je výbornej, skvělé obsazení...Hlavatý ve výjimečné roli, jak jsme tu při objevení toho filmu již v minulosti probírali :)
na příspěvěk reagoval CarloRizzi

To máme ale krásné počasí, co...jsem opálenej jak v létě :) Pár krásných obrázků z naší nejoblíbenější kinematografie...
na příspěvěk reagoval Padme_Anakin, CarloRizzi

No do prkénka dubového, no já si to myslela, ale moc jistá jsem si nebyla. Škoda, že jsem to nezkusila... 😢 Ale nevadí, tož třeba zas někdy příště. 🙃

Hezky jsme si to tu rozdělili... 😊 💐
Jinak děkuji, dopoledne celkem uteklo, pak se to šíleně vleklo, a tak cca od 16 hodin to pak překvapivě skutečně uteklo. 🥳 A dnes, díky státnímu svátku, mám taky volno. 😉 Jinak bych musela zas naklapat do hokny. 🤪 Takže můžeš sypat další hádací fotečky. 😀
na příspěvěk reagoval mchnk
Uživatel Idée_fixe smazal svůj příspěvek.