Reklama

Reklama

Recoil: Faith Healer

(hudební videoklip)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Hudební
Velká Británie, 1992, 4:51 min

Obsahy(1)

Faith Healer byl vydán jako první singl z třetího alba „Bloodline“ britského hudebního projektu Recoil, bývalého člena legendární kapely Depeche Mode Alana Wildera. Videoklip režírovala režisérka Angela Conway. Samotná píseň je coververzí stejnojmenné skladby nazpívaná v originále skotským hudebníkem Alexem Harveyem. Ve videoklipu můžeme vidět zpěváka EBM kapely Nitzer Ebb Douglase McCarthyho, který se pohybuje v lese a postupně se dostává k velkému ohni, kolem kterého tančí, a ve druhém prolínajícím se záběru vidíme Alana Wildera, který je obarvený a sedí ve staré synagoze, kde nejdříve něco píše, a poté se mu v ruce začnou střídat různá zvířata. Nejprve je to slepice, poté červený had nazývaný Korálovka sedlatá. (Trajektt)

(více)

Recenze (1)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Mierne strašidelný videoklip, pekne však zapadá do songu, podobne ako song do obrázkov. O tejto kapele počujem prvý krát až teraz. Ale neviem či Alan Wilder spravil dobre že odišiel od DM. ()

Zajímavosti (1)

  • Klip se natáčel v hrabství Essex v lese nedaleko města Epping a také ve staré synagoze ve východním Londýně. (Trajektt)

Reklama

Reklama