Reklama

Reklama

Dinosaur Hotel

  • Velká Británie Dinosaur Valley
Trailer

Obsahy(1)

Sienna (Chrissie Wunna) se rozhodne zúčastnit se tajemné soutěže „Dinosaur Hotel“, v níž může vyhrát 1 milion amerických dolarů. A protože nesežene nikoho, kdo by jí pohlídal děti, vezme je s sebou. Cíl soutěže zní na první pohled snadně: přežít noc v hotelu. Jenže hotel je plný masožravých dinosaurů a zvítězit může jenom jeden... (Pan.Antonin)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

Aceboris 

všechny recenze uživatele

Siena, matka dvoch detí dostane ponuku , zúčastniť sa game show kde môže vyhrať 100 tisíc libier. Všetko vyzerá úplne neuveriteľne, Siena je nadšená a nájde podporu aj u svojích detí, ktoré sa samozrejme tešia , že ich mama sa zúčastní súťaže o tak veľký balík peňazí. Nakoľko sa jej na poslednú chvíľu nepodarí zohnať pestúnku, deti berie so sebou. Spoločné dorazia do hotela a ubytujú sa. V priebehu dňa je oboznámená s pravidlami, dostať sa z podzemia a prežiť noc, znie to ľahko, ale skutočnosť je iná. Ktorá s piatich súťažiacich uchmatne pre seba výhru, víťaz môže byť len jeden. V poslednej dobe mám šťastie na filmy s piatimi ženami, tieto narozdiel od Ouija Shark sú krajšie, ale to je asi tak všetko. Dej by bol fajn, keby bol aspoň trošku uveriteľný. Napätie je totálne smiešne a výkony herečiek na zaplakanie. Miestami pri spomalenej kamere , hlavne v prírode je to ok, dokonca aj hudba zapadá, ale takých situácii je strašné málo, jediná vec čo je vcelku dobre zvládnutá je lietajúci robot. Za mňa veľmi slabučké 2/10 ()

Pan.Antonin 

všechny recenze uživatele

Pobyt v dinosauřím hotelu jsem si opravdu neužil. Herecké výkony byly příšerné (a paradoxně o parník nejhorší u hlavní postavy), scénář stál za starou belu, pointa nedává moc smysl, a horší CGI dinosaury jsem snad ještě neviděl (a to jsem viděl opravdu hodně filmů). Ubytujte se raději jinde. ---- Paní Siena dostane nabídku účastnit se tajemné soutěže. Tady by normální film skončil, protože do soutěže s názvem Dinosauří hotel, ještě doprovozené ilustračním obrázkem Tyranousaura, která se ani nikde pořádně nevysílá, a bez pořádných smluvních podmínek, by vám vlezl málokdo. Jenže Siena asi nemá všech pět pohromadě a navíc je úplně bez peněz. Do toho ještě nesežene hlídání pro děti, tak se rozhodne vzít je s sebou. Po příjezdu a ubytování na pokoji položí ne ona, ale její dcera konečně tu správnou otázku. Proč se to tu jmenuje dinosauří hotel? No, brzy to zjistí. Po chodbách si tu pochodují raptoři, na střeše sedí Pteranodon a venku čeká T-Rex. --- Přes všechny nedostatky si myslím, že odpad si to nezaslouží, protože dinosauři stráví na obrazovce dost času, takže to rozhodně nenudí. "What do you mean your kids are upstairs?" "My kids are upstairs." ()

Reklama

Reklama

Reklama