Manu a Matěj na cestě po jižní Itálii
Obsahy(1)
V dalším díle ochutná Matěj Ruppert a Emanuel Ridi chléb brunetto upečený ze starých odrůd pšenice a morušovou marmeládu z plantáží bource morušového. Navštívíme hlavní město Kalábrie – Catanzaro, kde se z vnitřností připravuje místní specialita morzello. V městečku Crotone, kde Pythagoras založil svou školu, ochutnáme Pythagorovy špagety carbonara a na blízké farmě nasládlý ovčí sýr Pecorino crotonese. (Česká televize)
(více)Galerie (13)
Photo © Česká televize / Michal Herz
Photo © Česká televize / Michal Herz
Photo © Česká televize / Michal Herz
Photo © Česká televize / Michal Herz
Photo © Česká televize / Michal Herz
Photo © Česká televize / Michal Herz
Photo © Česká televize / Michal Herz
Photo © Česká televize / Michal Herz
Photo © Česká televize / Michal Herz
Photo © Česká televize / Michal Herz