Reklama

Reklama

Kdo přežije - Panama

(série)
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2006

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Danielle DiLorenzo, Shane Powers

Tvrdá soutěž na exotickém ostrově, ve které trosečníci doslova bojují o přežití, vodu, jídlo a náčiní, které jim usnadní život. A v neposlední řadě o výhru v podobě milionu dolarů! (oficiální text distributora)

Recenze (85)

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Panama byla má druhá série co jsem viděl a musím říct že to bylo vážně senzační.Bylo to docela vyrovnané takže před sloučením to vypadalo že to bude fakt vyrovnané.Nakonec se však po chvíli času ujala vlády Casaya nebo jak se to píše no a zbytek mluví za vše.Má třetí nejoblíbenější série, kde jsem měl asi mé největší oblíbence z celého survivoru, nebo alespoň ze všech sérií co se kterýma jsem měl tu čest.Mí oblíbenci: Terry, Cirie, Austin, Dan, Bruce, Sally, Shane Oblíbený kmen: La Mina///Hodnocení: 100%/// ()

Abes 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nechápu jak si dovolili vyřadit Shanea, na něm celá série stála. Totálně nevyrovnaný magor. To jak pořád brečel kvůli synkovi. U mě je tenhle člověk frajer, ale někdy to fakt přeháněl. Výhrůžky byly sice moc ale dokážete si představit jaká by to byla nuda, kdyby ho v prvním díle Aras nepřemluvil? Terry a jeho vítězná šňůra. Bylo úžasné jak se kmen pomalu hroutil vlivem jediného člověka, neskutečně jsem mu fandil. Cirie tím vším dost dobře proplouvala, ta kovbojka byla vážně kráva a Aras ani Bruce si to nezasloužili. Hodně zábavná série. ()

Reklama

Rawar 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILER: Skvělá epizoda a zajímavý koncept rozdělení na mladší/starší muže a ženy, charaktery tady měli hodě různorodé parametry a v momentě kdy došlo ke sloučení se začali dít slušné věci. Přisprostlý Šejn s nonstop vyvalenou cíchou byl v pravdě příšerným vágusákem ale byla legrace pozorovat jeho ksychty, které házel téměř při každé příležitosti. Mrzí mě že nezničitelný Terry vypadl právě vinou mojí oblíbené Danielle, protože si myslím že s ním by finále vyhrála. Muselo na něj být namíchnuto spoustu lidí, už jen proto že vyžral všechny odměny a Imunity + parádní GMCčko v plné palbě. Závěrečná volba Arase do finálové dvojky se Danielle moc nepovedla a je to škoda, protože jsem jí to přál. Nejen protože byla elegantní, pěkná a odměřená, ale hlavně hrála takovou tichou vodu až do konce a kdyby dodržela slovo a vzala si Terryho sebou, určitě by měla mega v kapse. Pevně doufám že jí ještě uvidím v nových sezonách. Danielle je totiž na prvním místě v mé TOP5 survivors ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bohužel zatím nejslabší série, kterou jsem viděla. Hlavně za to mohl příšerný výběr soutěžících, počet těch co mi byli sympatičtí se dal spočítat na prstech jedné ruky, proto se docela divím, že jsem spokojená s tím, kdo vyhrál. Nevím co tu všichni mají proti Cirii, ona byla jedna z těch málo sympatických lidí, už proto, že tam dokázala skoro všechny naprosto skvěle obehrát. Spoiler: Tahle řada by měla mít motto: Stěžujte si jak tam nechcete být, proste, aby vás poslali domů, nadávejte jim, řvěte na ně a oni vás stejně domů nepošlou a málem to dotáhnete až do finále. Shane byl jeden z nejmíň sympatických lidí co jsem tam kdy viděla. 3* ()

Yarwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Panama přinesla soutěži ostrov vyhnanství se soškou imunity, kterýžto aspekt se projevil jako úspěšný a vrátil se i v následujících dílech. Pro mě jedna z těch lepších sérií, v závěru jsem přemýšlel, jestli "ten třetí" mohl s jinou taktikou zvítězit, nu, těžko říct. Oblíbené postavy: vnitřně i fyzicky silná Tina, rozumná Sally, schopný Terry. Neoblíbené postavy: hloupá Courtney, sobecká Melinda ()

Galerie (11)

Zajímavosti (9)

  • Soutěžící Shane Powers kouřil před nástupem do soutěže po dobu 20 let 3 krabičky cigaret denně. (Mičl)
  • V této sérii byli poprvé soutěžící rozděleni podle věku. (AlohaAnty)

Reklama

Reklama