Reklama

Reklama

Kdo přežije - Cookovy ostrovy

(série)
  • USA Cook Islands
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2006

Obsahy(1)

Tvrdá soutěž na exotickém ostrově, ve které trosečníci doslova bojují o přežití, vodu, jídlo a náčiní, které jim usnadní život. A v neposlední řadě o výhru v podobě milionu dolarů! (oficiální text distributora)

Recenze (140)

Cubinho 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z nejoblíbenějších řad, která stojí na perfektních různorodých postavách a nádherném prostředí s vodními soutěžemi. Oblíbené postavy: 1. Ozzy (zatím patří mezi moji TOP 3 ze všech survivorů - spolu s Tomem a Yau-Manem), Flicka, Cao Boi, Yul, ... a jedna z nejvíce kontroverzních postav vůbec - Jonathan :-)). 99% (*SPOILER* 1% dolů za to, že nevyhrál Ozzy). ()

Yarwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z her, která dokazuje, že i s čestnou hrou se dá dojít až do konce. Ano, tvůrci pořadu kvitují, když je ve hře mnoho podrazáků, protože přinášejí zvraty, emoce, a tedy i sledovanost. Ale já osobně si myslím, že kdyby mizerům, kteří se vymlouvají na to, že je to "jenom hra", nabídl v reálném životě milión dolarů, zaráželi by kudly do zad stejně jako ve hře. Oblíbené postavy: Parvati, Yul, Ozzy; Neměl jsem rád: Sekou, Billy, J. P. ()

Reklama

blazma 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě osobně, nejlepší řada všech dob. Ten perfektní mix naprosto unikátních a skvělých, sympatických hráčů se už zkrátka nikdy neobjevil. Nebudu jmenovat všechny, protože by jsem nenapsal asi jen tak 3 jména z celé sestavy. Nejvíc ikonické Ozzy, Parvati, Yul, Penner, Candice. Prostě fantazie. Miluju to řadu. ()

Marqta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím asi nejlepší serie, co jsem ze Survivora viděla. Sešli se zajímavé různorodé osobnosti, legendární Aitu kmen jehož příběh o dvojité zradě mě celkem dostal + Ozzy, který předvádí (jako vždy) výkonostně i morálně krásnou hru. Líbí se mi rozdělení soutěží za odměnu a za imunitu,myslím, že to dělá hru pestřejší a nesmím zapomenout na aukci a další zajímavé záležitosti, které se v této sezóně objevily.SPOILER Ve finále jsem to přála Ozzymu. Yul do hry nešel tak naplno a celým srdcem řekla bych a spíš se uchyloval ke slizkým manipulacím i když hodně nenápadně, trochu mi to připomělo hru Roba z Redemption Island i když samozžrejmě do Roba měl Yul daleko a jeho manévry byly hodně nenápadné. Myslím, že celou situaci skvěle popsal Adam v 15. epizodě. ()

HArna 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nikdy jsem si nepomyslel,že mě bude reality-show tak bavit.I když,termín reality-show se ke kdo přežije moc nehodí. Po tímhle názvem si představuju sračky typu big brother,vyvolený a podobnej povl. Cookovy ostrovy patří k nejlepším serií,sw spousty zvratů.Byla to legrační serie.Ozzy je asi co se týče výzev nejlepší trosečník. 90% ()

Galerie (9)

Zajímavosti (9)

  • Odhadem 17 z 20 účastníků této série se do soutěže nepřihlásilo, ale vybrali a kontaktaktovali je náboráři. Bylo to z důvodu dlouhodobě malého počtu zájemců o show z řad rasových menšin. (Hidan)
  • Druhá série, ve které měli soutěžící možnost jít do druhého kmene a zároveň první série, ve které toho dva soutěžící využili. (Zix.)
  • Serie se natáčela u ostrova Aitutaki v souostroví Cookových ostrovů v jižním Pacifiku. (x_silver)

Reklama

Reklama