Reklama

Reklama

Kdo přežije - Cagayan

(série)
  • USA Cagayan
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2014

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Jeremiah Wood, Woo Hwang

Obsahy(1)

Svalovci versus chytráci versus krásky. Je tu další řada drsné soutěže. Tentokrát budou soutěžící rozděleni do tří kmenů: Apari, Luzon a Solana. Soutěžící se musí vypořádat nejen s drsnou přírodou, ale i s nedostatkem jídla a pití. Kdo přehraje, přelstí ostatní, zaslouží si titul poslední přeživší a získá tak jeden milion dolarů? Třicetdevět dní, osmnáct soutěžících a jeden přeživší. Toto je Survivor Cagayan. (reich)

(více)

Recenze (65)

Rogue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

odposlechová chatrč, nejhloupěji využitých 2000 hodin, nukleární energetika v ohrožení, copdar, definitivní ustanovení sypání rýže do ohně jako argument - Naonka předává titul, má neojblíbenější brutální soutěž, chaos wtf Kass, návrat retard idolu a po delší době nováčkovský cast co je zajímavý po všech směrech a nesklouzává k předvídatelnosti díky Tonymu na speedu. Morgan, Spencer, LJ, Tony, Trish, Tasha ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoilery! Perfektně efektově provedené úvodní video se znělkou. Celá série byla docela napínavá a plná intrik což jsem spokojená že se tam něco dělo:)). Z kmene "Krásných" mě zaujala jen Jefra která ovšem vypadla na můj vkus ještě docela brzo. LJ a Jeremiah mě moc nezaujali. Morgan, která nehla prstem :D) měla perfektní odpověd na kmenovce. Kmen "chytrých" už byl o něco zajímavější i když mi teda moc chytří nepřišli (jako celek, potom individuálně už ano). Za zmínku stojí určitě Tasha která je jedna ze dvou žen za celou sérii co někdy vyhrála imunitu. Myslím že ji vyhrála minimálně 2x. Ze začátku mi přišla nijaká ale časem byla opravdu hodně silná a vyhazov si nezasloužila. Spencer - já mu teda moc nefandila ale na konci mi ho bylo trošku líto a přála jsem mu to více než vítězi série. Silný docela byl to je pravda (nebo byli ostatní tak slabí? to asi spíš) ale pro mě byl prostě nevýrazný. Chaotická Kass je kapitola sama o sobě. Její povolání soudkyně na ni sedí nehorázně. Občas byla vtipná a dokonce i jednou vyhrála to bylo absolutně nečekané a opravdu super !! Při poslední imunitě to byla obrovská škoda, tam z té super trojky jsem fandila nejvíce jí měla prostě vše promyšlené a uměla přemýšlet - jak strategicky tak logicky. J'Tia - diktovala jak stavět přístřešek - nevyšlo to, rýži vysypala, každou soutěž kvůli ní prohráli a ještě nakonec řekla že doufá, že tam ostatní vyhladoví :D) ale i tak nebyla extra špatná .. Kmen "Silných" - Cliff basketbalista nevýrazný nijaký nebyla ho škoda. Lindsey kravka co mu šla za zadkem. Sarah - sebevědomá až moc, no pro mě namyšlená o sto šest. A tupá...Tony - od druhého dílu jsem tušila že vyhraje, tak silné tušení ještě nikdy nebylo. Nejen že v 99% Survivoru byl pořád ukázaný on a jeho kecy a blbosti co vymýšlel ale to jak se někdy choval. Zasmála jsem se "Anorexie pojď ty" , "Tak zvedni prdel a pojď ho uvařit" a spousta dalších a dalších věcí - stavění špionážní budky. Prostě od začátku perfektní stratég, který moc dobře věděl co a jak se tam dělá a jak to udělat. Výhru si zasloužil za to že tam alespon něco dělal, ale všichni skončili vyhození kvůli němu :) divím se, že mu pak dali hlasy :). Jeho nacházení imunit mi dost silně připomínalo Russela. I jiné jeho chování. Trish - Pro mě top 1. ačkoliv byla opravdu reklama na hlad :) nebýt toho, že přetáhla Kass tak by bylo vše jinak. Škoda vypadnutí na konci. Měla nejlepší řeč na poslední kmenové radě - upřímné, dojemné. Woo - za celou dobu jsem nepostřehla, že by udělal něco zvláštního snad až na pronásledování Spencera, kdy mu ukradl nápovědu. Byl vtipný, zábavný ale nevím jestli si zasloužil tam sedět. ()

Reklama

Andre3000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z nejemotivnějších sezón vůbec. Spousta skvělých a sympatických hráčů, kteří se nevyvarovali chyb. Pokud tímto směrem půjde Survivor dále, tak snad nemusíme o jeho existenci pochybovat. Za mě paráda, vždycky sem se nemohl dočkat nového dílu. Oblíbení hráči: LJ, Woo, Jefra. Obdivuju Tonyho za to jak co dokázal, i když osobně nechápu, že mu taková hra vyšla. ()

Larushka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

uuf, zapomněla jsem napsat komentář. Spoilery: Takže, rozdělení kmenů Brains x Brawns x Beauty mi moc nevyhovovalo. Plus za to, že byli obsazeni nováčci. Nemám ráda Jeffa Probsta ani idol se speciálními schopnostmi a na Blood vs. Water se netěším. LJ měl nastřelené vlasy? Tony mi děsně připomínal Phillipa. Opět mi scházel běžný život v táboře, rozdělávání ohně, lovení ryb atd. Myslela jsem, že je Kass hustej stratég, ale její vztyčený prostředníček mě přesvědčil o opaku. Vítěz hrál dobrou hru, přesto jsem mu nefandila, protože tenhle styl ráda nemám. Takže můj hlas by dostal Woo, protože mi byl alespoň sympatický. Favorita jsem neměla, vadili mi všichni. :) Odchodu Lindsey a L.J. mi bylo líto. Tasha byla šikovná. Reunion - totální úlet, voják z Afghánistánu, dětičky, přehrávající a přehnaně účastný Jeff. ()

kajda.l 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pilot nemohl být zábavnější, zábava pokračovala i pár dalších epizod, jenže se sloučením nástup tragédie (série v hajzlu kvalitativně se blížící průserům jako Nicaragua, Caramoan a Fiji) ... Po slučováku nejspíš budu mít problém s dosledováním, obávám se absolutní dominance jednoho hráče. A pak, že právníci nejsou magoři. Pokud se pletu, rád tomu po finále napařím plnej počet. Pokud to vůbec dosleduji. Momentálně na slabé dvě hvězdy a lepší (před velkým finále) už to nebude. No, extrémně paranoidní vítěz to zchránil, ale nic to nemění na faktu, že tuhle sérii nemám rád. 55% ()

Galerie (119)

Zajímavosti (5)

  • První série, ve které byli soutěžící rozděleni podle svých předností – síla, mozek a krása. (Zix.)
  • I po konci natáčení Survivor: Cagayan zůstaly Tony Vlachos a Trish Hegartyová velmi dobrými přáteli. (Roby)
  • V této sérii mohli soutěžící najít super tzv. super skrytou imunitu, která se dala použít po přečtení hlasů. Po prvé od Kdo přežije: Cookovy ostrovy (od r. 2006). (Zix.)

Reklama

Reklama