Reklama

Reklama

Craig Charles: UFO konspirace

(seriál)
  • Velká Británie Craig Charles: UFO Conspiracies
Velká Británie, 2021, 10x45 min

Hrají:

Craig Charles (průvodce)

Obsahy(1)

1. Wales: Sestřelilo 26. února 2016 RAF nad jižním Walesem UFO? Craig a Sarah Cruddasovi zkoumají důkazy a snaží se zjistit, zda se skutečně jednalo o mimozemskou událost a zda nedošlo k utajení na nejvyšší úrovni.
2. Irsko: V této epizodě se Craig a Sarah blíže podívají na případ, který se odehrál v listopadu 2018 u západního pobřeží Irska, kde piloti viděli okny svých kokpitů podivná světla. Důkazem je interakce s řízením letového provozu.
3. Pentagon: Americká vláda oficiálně uznává UFO a říká jim neidentifikovatelné vzdušné jevy. Craig a Sarah projdou videozáznamy amerického námořnictva a promluví si s bývalým úředníkem ministerstva obrany Nickem Popem, který nabídne vlastní překvapivé poznatky.
4. Rendlesham: Během posledních 50 let se objevil fascinující vzorec, který spojuje UFO s vojenským personálem a zařízeními. Jedna z nejvýznamnějších událostí se odehrála na britské půdě – hluboko v lese Rendlesham v Suffolku v roce 1980.
5. Skotsko: Jedno z nejlepších míst sledování UFO se nachází blízko domova. Craig a Sarah zkoumají skotský fenomén UFO – množství případů, včetně pozorování zářícího červeného disku zachyceného na kameru při letu nad vodní nádrží Polmont Reservoir v roce 1991.
6. Světla ve Phoenixu: 13. března 1997 se na noční obloze nad Phoenixem v Arizoně odehrálo jedno z největších pozorování UFO. Tisíce lidí byly svědky jasných oranžových koulí pohybujících se ve formaci. Navzdory hodinám videozáznamů zůstává tento případ nevysvětlen. (History Channel)

(více)

Reklama

Reklama