Reklama

Reklama

Paint with Love

(seriál)
  • Thajsko ใส่รักป้ายสี

Obsahy(1)

Příběh sleduje abstraktního malíře, který je najat majitelem mediální agentury, aby na svatbě celebrity namaloval obraz. Malíř ale svou neopatrností způsobí na svatbě větší škodu, kterou nemá z čeho uhradit. Souhlasí tak s nabídkou práce pro šéfa mediální agentury, aby si na zaplacení škody vydělal. To, co začíná jako nepříliš přátelský vztah mezi pracovníkem a zaměstnavatelem, se brzy vyvine v něco víc. (emkon)

(více)

Recenze (3)

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

A ano, solidní, ale ne výborné, vynikající či vyjímečné. Přemýšlím o vhodném slově pro tento seriál v tom velkém množství Asie ... RUTINNÍ. Seriálu by prospěl větší prostřih, dost se v některých momentech vlekl, klidně i o dvě hoďky, někdy byl chvilku zajímavý, jindy trošku méně. Každopádně pánové režiséři se snad nikdy nelíbali se ženou ani mužem. Některé "líbačky" (ty ve stoje, hlavně ta závěrečná) Maze-Phap byly, jako když k sobě přirazíme dvě nahnuté figuríny - tělo v odstupu, hlavu držíme dlaněmi, aby neucukla i ta. Snaha byla, nejsympatičtější mi přišel při vší úctě k Sigtovi - Phap, jak samotnou postavou, tak přesvědčivějším herectvím ... 6786 ()

emkon 

všechny recenze uživatele

Očekával jsem love story. Po shlédnutí první epizody jsem byl ale v rozpacích. Oba hlavní hrdinové mají k sobě propastně daleko, mají naprosto odlišné povahy. Maze, šéf mediální agentury, ješitný, arogantní a pěkně vyčůraný, a Phab, který je malířem, neřeší svůj život, neřeší nezaplacené složenky. Postupem času si oba uvědomují, že je k sobě něco přitahuje. Od třetího dílu nastává zlom. Jejich sbližování jsem začal fandit, a seriál mě začal neuvěřitelně bavit. ()

Ignacia 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie, která zabaví a pobaví. Singto (Maze) mi do role ředitele firmy totálně nesedí, v mých očích to asi už navždy bude chlapeček ze hřbitova ze seriálu He's coming to me. Navíc spárovat ho s Taem (Phap), který se odvázal v jiných seriálech se svým více padnoucím hereckým protějškem Teem,... achjo. Ale i přes tuto volbu se mi seriál víceméně líbil. Phapova postava vychází ze seriálu jako plastičtější, komičtější a zajímavější než udyndaný perfekcionista Maze. Scénář takový průměr, sem tam natahovaný a občas teda hodně tlačený na hranu (bratrská láska zaměňující se s romantickou lásku, to tedy promiňte). Zpracování o ždibec lepší včetně zvolených lokací, které tam vcelku sedly - podíváme se i k moři, Phapův dům je sympatický umělecký kutloch. Ale ty intimní scény - to je katastrofa. Bez náboje, jen to rychle odbít a šup na prožívání dalších nedorozumění. ()

Reklama

Reklama