Reklama

Reklama

Velké šelmy Serengeti

(TV film)
  • Velká Británie Big Cats of the Serengeti
Velká Británie, 2019, 52 min

Obsahy(1)

V národním parku Serengeti v Tanzánii žije kromě jiných zvířat také smečka lvů a gepardů. Podívejte se, jak vypadá jejich život v průběhu jednoho období sucha a dešťů... Sledujte napínavý příběh lva a geparda, kteří se snaží přežít klimatické změny v africké Serengeti. Během vyprahlého období sucha se narodí dva malí lvi. Ale jejich vyhladovělá matka lvice Kali přichází o mléko. V zoufalé snaze nakrmit mláďata sežere zdechlinu hrocha. Mezitím na jiném místě samec geparda jménem Moto najde zalíbení v samici, která se jmenuje Nyota. Jenže když jednoho dne zmizí, Moto se ji snaží najít na nekonečných pláních. A čeká ho velké překvapení. (TV Prima)

(více)

Recenze (2)

Marze 

všechny recenze uživatele

Po nevím už kolikátém shlédnutém dokumentu o tomto ghetu pro zbylá zvířata v populačně rostoucí Africe jsem měl pocit, že gepard se tváří profesionálně jako filmová stár a ráno zřejmě řekl družce "dneska točím". Dokument jsem shlédl na televizi Prima Zoom, kde bude v archivu. ()

GeminiK 

všechny recenze uživatele

Krásná příroda, nádherné velké kočky, ale proč to zprznili tím otřesným komentářem. Všechna zvířata mají jména a jsou jim přisuzovány lidské vlastnosti a lidský pohled na svět. Škoda jinak pěkného dokumentu. ()

Reklama

Galerie (5)

Reklama

Reklama