Reklama

Reklama

Linsanity: 38 bodů v Garden

  • USA 38 at the Garden
Krátkometrážní / Dokumentární
USA, 2022, 38 min (Alternativní 36 min)

VOD (1)

Obsahy(1)

Krátký dokument zkoumá vliv zázračného hráče NBA Jeremyho Lina a kulturního fenoménu známého jako "Linsanity“, který v roce 2012 zachvátil New York i celý svět sportu. (HBO Max)

Recenze (4)

APLSMLS 

všechny recenze uživatele

25% basket , 75% politicka agitka. Pokud nejste rasista, nic vam to neda, pokud jste, tak vas to stejne asi nepresvedci (a nejspis byste se jen tezko nachomejtli k basketu). ()

jacko 

všechny recenze uživatele

Není to špatný, ale pro mě úplně zbytečně slouží dokument jako určitá reflexe Asiatů ve Státech ("úspěšní" protagonisté, kteří se často vymykají stereotypním představám svých rodičů), a taky  jejich "obhajoba" (růst protiasijských nálad napříč USA - nemůžou za covid...). Jeremy Lin byl rozhodně sportovním zjevením a jako fanouška basketu by mě zajímalo víc sportovní stránky u tak už docela krátké stopáže. ()

Reklama

William_ 

všechny recenze uživatele

Pokud máte rasistický problém s Asiaty, jste divný a měli byste se jít léčit. Já tímto druhem nemoci netrpím a basketbalovou stránku dokumentu jsem si užil, ten zbytek už ne. Já totiž vím, že Asiaté jsou šikovní lidé, tudíž mi zbytek dokumentu nic nového nedal a stále omýval to stejné dokola. ()

motyka52 

všechny recenze uživatele

Bylo to zábavný ... než začala poslední desetiminutovka, ve který se místo hraní basketu křečovitě mění svět na lepší místo a inspirují se příští generace. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama