Reklama

Reklama

Vraždy Murdaughových: Smrtící dynastie

(seriál)
  • USA Murdaugh Murders: Deadly Dynasty
USA, 2022, 3x42 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Projížďka na lodi u pobřeží Jižní Karolíny se stane třem mladým párům osudnou a spustí šokující sérii událostí, které ohrozí všemocnou dynastii Murdaughů... Dvojnásobná vražda manželky a syna mocného advokáta Alexe Murdaugha ohromí semknutou komunitu a policie má podezření na další smrtící zločiny... Proti Alexi Murdaughovi se hromadí obvinění z trestných činů a střelba odhalí síť lží. Uprostřed vyšetřování rozvrátí život v jeho komunitě obvinění ze spiknutí... (TV ID Xtra)

(více)

Recenze (2)

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Ani se nedivím, že případem žila celá severní Amerika a trošku škoda, že série skončila dříve, než byl odsouzen SPOILER za vraždy. Nicméně co mi hodně vadilo, byly časté spekulace, který celý dokument provází. Fakta tu sice byly také, ale v menší míře. Američani jsou posedlí vyprávět příběh po svém a to celkem škodí. Podobný dokument je i na netlixu, ale na to se už dívat nebudu. Možná si počkám až na film, protože jsem si jistý, že se něco takového zfilmuje. ()

motyka52 

všechny recenze uživatele

Nejzamotanější a nejneuvěřitelnější příběhy píše sám život. Tenhle dokument jeden takový převypráví docela slušně, i když je velká škoda, že nakonec nechává tolik konců otevřených. ()

Reklama

Galerie (7)

Reklama

Reklama