Reklama

Reklama

Snowflake Mountain: Citlivky v divočině

(pořad)
  • USA Snowflake Mountain
Trailer
Reality-TV
USA, 2022, 31–46 min

Scénografie:

Erik Rehl

VOD (1)

Obsahy(1)

Jsou to úplně beznadějné případy, nebo spíš potřebují tvrdou ruku? Reality show, ve které musí rozmazlení mladí lidi obstát v přírodě bez pomoci starostlivých rodičů. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (18)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Jde o tak zjevně naaranžovanou show, že se snad za ten podvůdek ani nikdo nemůže zlobit. Pobavila jsem se při sledování, jak obtížné je pro někoho spát v luxusním stanu, skoro s veškerým konfortem (no dobře, vodu měli prý jen studenou) a plnit někdy legrační, jindy ale i náročné úkoly – šplhání na strom, byť s několikerým jištěním, byla makačka. A do toho se řeší, jestli si nezničím manikůru, jestli si vezmu paruku a jedna z dívčin nevyšla ze stanu bez nalepených řas. Tahle reality show je dělaná proto, aby se diváci v pohodlí domova mohli vysmívat opečovávaným lemrám, které teď musí zabrat. Ale i přes kamuflovanost „soutěže“ mi vlastně přišla zábavná i vtipná. Líbilo se mi, jak se postupně odhalovaly charaktery, které nebyly špatné, až na jednu výjimku, a že tahle městská ohrábla spolupracovala a pomáhala si. SHNUTO: Kterak dospět v muže/ženy v divočině, kde na tebe dává pozor celý tým specialistů. ()

Kubasino 

všechny recenze uživatele

Trochu nuda. Pro diváky z VB a US je to asi odvaz. U nás je však dost lidí, co v přírodě nějaký čas trávili. Tím pádem to "kruté zacházení" se spratky byla pro našince docela pohodka. Vrhnul bych je jen se spacákem pod širák a starejte se. Ok, ukažme těm lemplům a netáhlům, jak si poradit. Ale zbytek ať si ošéfují sami. Jenže tvůrcům bylo samozřejmě jasné, že by jim tam do večera vydržela s bídou půlka a druhá by to zabalil dřív, než by jim někdo řekl, že se hraje o prachy. ()

Reklama

Arkagas1989 

všechny recenze uživatele

Bože tohle byla stupidita prvního stupně a totální výplach mozku. Ale ano, dokoukala jsem to. Zlatá mládež (22-27 myslím), která si neumí namazat ani chleba, neumí umýt nádobí a spoléhá ve všem na rodiče byla vyvezena do "divočiny", rozuměj na místo, kde je základní tábor, teče tam voda, mají suché wc a ten výhled! Většina z nás by tam jela na dovolenou okamžitě, ale my nejsme snowflakes. První díly byly fajn - vyhození kufrů do povětří, nafasování pohorek a zděšení nad tím, že nejedou na párty do luxusní vily mě i bavilo. Některé díly pak byly slabší, některé silnější. Největší trest v životě mělo být spaní pod širákem u jezera - come on, prosím odvezte mě tam taky, klidně na měsíc a ani za to nechci žádný peníze!  Posun v uvažování lidí byl vidět a ono těžko soudit z našeho pohledu, protože Amerika je fakt úplně jiná mentalita.  Takže jako výplach mozku k žehlení a vaření do pozadí. Jako celovečerák rozhodně ne.  Moje hodnocení: 2/10 ()

Akinaz 

všechny recenze uživatele

Člověk se nestačí divit, co z některých lidí vyroste. Někteří od začátku vypadali, že to nedají, ale nakonec jsem byla i mile překvapená. Jen je smutné, že za to, aby se někteří tzv. přehoupli do dospělosti a absolvovali něco tak skvělého jako výcvik přežití, jim nejdřív musíte pod nosem zamávat 50 tisíci dolary. 3* ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

reality show, která by se rád strefovala do přecitlivělých a rozmazlených fracků (snowflakes), ale sama je jedna velká snowflake. Místo toho aby se divák bavil tím jak tahle zlatá mládež "trpí" někde v divočině, je nucen sledovat jak dva bývalí vojáci vyvezli bandu ne moc sympatických individuí na místo, kam by si z fleku většina z nás jela odpočinout na dovolenou a aby je to jó změnilo, tak jim za "přežití" dají 50 tisíc dolarů. Jasně , v jednu chvíli se na ně vedoucí strašně moc nehněvají a nějaké peníze jim z výhry seberou, ale - spoiler - pak jim je zase vrátí za to, že vylezou do kopce. Ono je to celé vlastně ekvivalentem Too Hot to Handle jen s tím rozdílem, že tady se nechtějí všichni neustále navzájem oslouložit, nechodí se tu v plavkách a too hot to handle si nehraje na drsnou zálesáckou školu...20% ()

Galerie (43)

Reklama

Reklama