Reklama

Reklama

Láska z donucení

(seriál)
  • Turecko Yalı Çapkını
TV spot
Turecko, (2022–2024), 154 h 33 min (Minutáž: 60–172 min)

Hrají:

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Gülçin Santırcıoğlu, Emre Altuğ, Beril Pozam, Gözde Kansu, Buçe Buse Kahraman, Diren Polatoğulları, Ersin Arici (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(66)

Obsahy(1)

Ferit je rozmazlený mladý muž z velice staré a bohaté rodiny Korhanových, které, v přepychovém istanbulském sídle, vládne železnou rukou dědeček Halis Agha. Ferit žije rozmařilým životem a střídá dívky jak na běžícím pásu. Není divu, že jednoho dne ztratí dědeček trpělivost a rozhodne se vnuka oženit, třeba i proti jeho vůli... (TV Nova)

(více)

Videa (89)

TV spot

Recenze (4)

Soupalka 

všechny recenze uživatele

Mladý chlapec se šťastnou povahou, jeho vynucená ale krásná a  milující mladičká manželka v podání herečky hrající jak člen ochotnického divadla, jako vždy  skvělý ale zde věčně rozlobeny az despotický  Cetin  Tekindor, domácí násilí, střet kultur, jednoduchý zaporaci i kladně postavy, občas nějaké intriky nebo střelba a infarkty, zajímavé interiéry. Oblíbenost seriálu jsem opravdu nepochopila. Byt ve kterém žijí rodiče a teta nevěsty bych ale opravdu brala. Zvláštní je i název seriálu - v turectine Ledňáček. Taky jsem nepochopila. Asi nějaký přenesený význam.... ()

beruberu odpad!

všechny recenze uživatele

Neviděl jsem ani jeden celý díl ,ale musím to ohodnotit jsem jen ve zvuku z televize a nic jiného s toho neslyším jen uřvaný a u bulený scény .Furt a furt tam brečí a díl co díl je slyšet jen hudba jak tam nikdo umírá .Ani v horou asi není tolik mrtvých jako tady :) . ()

Reklama

oiuoiu 

všechny recenze uživatele

Ono je to společenské drama o nerovnoprávnosti v muslimských tradičních rodinách.   Nevěřím vlastním očím. ()

Danikaa 

všechny recenze uživatele

Dej sa odohráva v peknom prostredí vyššej spoločnosti. Všetko sa však točí okolo manželstva Ferita a Seyran, ktorí sa neustále schádzajú a rozchádzajú, až je to únavné, naozaj nechápem o čom chce byť ďalšia séria. Je pravda, že na mladých sa dobre pozerá, ale to je tak všetko.. Okrem toho je tu ešte veľa domáceho násilia v rodine Kazima, Seyraninho otca a to už teda naozaj nemusím. ()

Galerie (556)

Reklama

Reklama