foto

Hülya Duyar

  • nar. 26.6.1970 (50 let)
    Sivas, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Eltilerin Savaşı
2019 Hababam Sınıfı Yeniden
Konuşan Hayvanlar
2018 Rüzgar
2016 Yok Artık! 2
2015 3 Türken & ein Baby
Nesmělý svůdník
2014 Deliha
2012 Zenne
2011 Almanya - vítejte v Německu
2008 Evet, beru si tě!
Leo und Marie - Eine Weihnachtsliebe (TV film)
2007 Janjan
2006 Sieh zu dass du Land gewinnst
2005 Im Schwitzkasten
Lâl (studentský film)
Čas přání (TV film)
2004 Süperseks
2003 Alltag (TV film)
1967 Kozanoğlu
1966 Kucaktan Kucağa

TV seriály

2020 Doğduğun Ev Kaderindir (TV seriál)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
další epizody (10)
2019 Doğduğun Ev Kaderindir (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Sevgili Geçmiş (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2018 Nefes Nefese (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
Ochránce (TV seriál)
Epizoda 3 (S01E03)
Epizoda 2 (S01E02)
2017 Dschermeni (TV seriál)
Flüchtlinge (E04)
Langer Samstag (E03)
Evlat Kokusu (TV seriál)
2014 Josephine Klick - Allein unter Cops (TV seriál)
2013 Karagül (TV seriál)
Dům plný zvířátek (TV seriál)
Die Legende von Waldau (S03E13)
Goldesel (S03E12)
Der Wunderheiler (S03E07)
2012 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Tod eines Lehrers (S12E03)
2011 Bizim Yenge (TV seriál)
Dům plný zvířátek (TV seriál)
Opičí ostuda (S02E11)
Teror na hřišti (S02E08)
Drzá fretka (S02E07)
další epizody (5)
Ezel (TV seriál)
Son Oyun (S02E38)
2010 Dům plný zvířátek (TV seriál)
Úprk před kozlem (S01E07)
Gönülçelen (TV seriál)
2009 Bir Bulut Olsam (TV seriál)
2004 München 7 (TV seriál)
1994 Správná dvojka (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky