Reklama

Reklama

Pan pravý

(TV film)
  • Kanada For the Love of Pasta (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Ariel Mossová píše pro místní časopis, je v práci úspěšná, v osobním životě však stále hledá svého muže snů. Jednou, když sedí s kamarádkou v restauraci, zahlédne někoho, kdo ji upoutá. Ve snaze znovu ho vidět se seznamuje s pohledným číšníkem a spolumajitelem restaurace Danielem. Ten jí dá nahlédnout do tajů italské kuchyně a dobrého vína a Ariel si uvědomuje, že cesta k jejímu srdci možná vede přes žaludek. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 4/10 ... Vizuální stránka: 5/10 ... Soundtrack: 4/10 ... Didaktický potenciál: 3/10 ... Celkový dojem: 4/10. ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Nemastný neslaný filmový pokrm, který nezachrání ani prezentovaná italská kuchyně. Film má jasný, předem daný průběh, od seznámení hlavních hrdinů, přes jejich vzájemné poznávání a drobná nedorozumění, až po rozhodně nečekaný happyend :). Prostě a jednoduše klasický romantický film, ničím se nelišící od jiných. Z původních uvažovaných 3* musím bohužel jednu strhnout za ty chyby, které se ve filmu objevily a nešly přehlédnout - např. když je Ariel poprvé u babičky Daniela, tak babička donese dvě láhve rajčat, aniž by s nimi cokoli dělala najednou je jedna sklenice prázdná a v dalším záběru, kdy babička pouze máchá vařečkou, jsou prázdné obě; při společné večeři si nejprve partner od bratra hlavního hrdiny dává na talíř salát, v navazujícím záběru žádný salát na talíři nemá a znovu se po něm natahuje. Tyto chyby (a nebylo jich málo) se u tak "jednoduchého" filmu těžko tolerují. ()

Reklama

Galerie (57)

Reklama

Reklama