foto

Marcus Rosner

  • nar. British Columbia, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Framed for Murder: A Fixer Upper Mystery (TV film)
Infidelity in Suburbia
The Birthday Wish (TV film)
2016 Appetite for Love (TV film)
Autumn in the Vineyard (TV film)
Firehouse Christmas (TV film)
Summer of Dreams (TV film)
2015 A Christmas Detour (TV film)
Země zítřka
2014 Garage Sale Mystery: All That Glitters (TV film)

TV seriály

2014 Bylo, nebylo (TV seriál)
Pád (S04E10)
Zmrzlinářka (S04E03)
Jak přežít rozvod (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Ask Jeeves (S10E06)
Rush (TV seriál)
When Calls the Heart (TV seriál)
2013 Mistresses (TV seriál)
2012 Arrow (TV seriál)
Osamělý střelec (S01E03)
Continuum (TV seriál)
This American Housewife (TV seriál)
2011 Tajemství kruhu (TV seriál)

Dokumentární

2004 Lékařská pohotovost – neznámé příběhy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace