Reklama

Reklama

Choco Milk Shake

(seriál)
  • Jižní Korea 사랑은 댕냥댕냥
všechny plakáty
Jižní Korea, 2022, 10 min

Obsahy(1)

Kočka a pes se po reinkarnaci vrací na svět jako lidé, aby pomohli svému bývalému majiteli vyléčit se z osamělosti. (emkon)

Recenze (3)

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Už jsem chtěl napsat - bar bez hostů, ale v předposledním díle se vše změnilo. Námět až skoro dětský, dětinský v tom dobrém slova smyslu, herci snaživí a hlavně svým způsobem velmi zajímaví, pohlední. Celé to vyznělo jako jedna velká malá pohádka a doporučuji ke zhlédnutí na svátky či konec roku. Jednoduché, ale příjemné, něžné, v jednoduchosti je někdy síla, a tady byla ... 8987 ()

Ovecka_Saki 

všechny recenze uživatele

Přiznávám bez mučení, že tohle je asi moje nová slabost. To je tak miloučké, krátká jednohubka. A konečně se i v korejských BL už umí líbat! ()

Reklama

emkon 

všechny recenze uživatele

Kočka a pes se po reinkarnaci vrací na svět jako lidé, aby pomohli svému bývalému majiteli vyléčit se z osamělosti. Témata ztráty milované osoby jsou v asijských seriálech častá. Ale příběh o citech k někomu, kdo býval vaším domácím mazlíčkem, který před lety zemřel, a nyní se objeví jako člověk u vašich domovních dveří, je neobvyklý. Navzdory výše uvedenému mě seriál hodně bavil. Je plný vtipných i smutných momentů, roztomilosti a emocí, a děj rychle ubíhá. Na seriálu musím ocenit skvělou práci kameramana a výborný soundtrack. A zejména herecké výkony všech čtyř kluků. Byli vážně úžasní. A to tři z nich v seriálu Choco Milk Shake herecky debutovali. ()

Zajímavosti (1)

  • V 8., 10. a 11. epizodě 1. série můžeme v bytě hlavního hrdiny jako dekoraci spatřit krabici s nápisem: „Pilsner Urquell 1842.“ (emkon)

Reklama

Reklama