Reklama

Reklama

Pink Lie

(pořad)
  • Jižní Korea 핑크라이
všechny plakáty
Reality-TV / Soutěžní / Romantický
Jižní Korea, 2022

Diskuze

mildasleha

mildasleha (hodnocení, recenze)

U nás je k dispozici na Disney+, má 12 dílů zhruba po 74 minutách. Jsou použity české titulky pomocí nějakého překladače, takže člověk musí být pořád ve střehu, aby dokázal rozklíčovat drobné nepřesnosti v překladu nebo pomocí zmatených rodů poznal, o kom se vlastně mluví. Ze začátku je to zábavné, pak otravnější. Ale chápu, že chtěli ušetřit za profesionálního překladatele, tak zvolili tuto formu, protože nejspíš neočekávají v ČR větší sledovanost.
Oficiální slogan je: "Existuje bezpodmínečná láska? Růžový Dům přivítá mladé muže a ženy, každý má ale tajemství, ať už jde o práci, věk, nebo vzdělání. Když pak pravda vyjde najevo, následuje smršť emocí. Na hraně mezi láskou a skutečností ukáže každý svou pravou tvář. Vydrží jejich láska pravdu?"
Do Růžového domu, který naštěstí není růžový, přijde postupně 5 mužů a a 5 žen, kteří se mají seznámit a dát dohromady. Ale každý z nich má velké tajemství, které musí před ostatními skrývat, protože Jižní Korea je země plná předsudků, což ví každý, kdo sleduje k-dramas nebo korejské reality show a právě paradoxně takovéto odlehčené show pomáhají s nimi pomalu bojovat aspoň u mladých lidí. Tím se odlišuje od ostatních podobných formátů. Záleží, jestli vám to sedne a zda získáte sympatie k jednotlivým obyvatelům domu, aby vám záleželo na jejich osudech a všech komplikací, které je potkají.
Disney se snaží také naskočit na vlnu, kterou po celém světě rozpoutal Netflix oblibou korejské seriálové, filmové a televizní produkce, která se stala opravdu fenoménem.

PavelU

PavelU (hodnocení, recenze)

Pod názvem Lakování na růžovo dostupné na Disney+. Přítomné jsou české titulky. Epizod je 12.

Reklama

Reklama