Reklama

Reklama

Shaq

(seriál)
  • USA Shaq
Trailer

VOD (1)

Epizody(4)

Obsahy(1)

Příběh sportovní legendy a kulturní ikony Shaquilla O'Neala, která navždy změnila tvář basketbalu. Dokument mapuje Shaqovu dechberoucí cestu na vrchol. Stal se čtyřnásobným vítězem NBA a získal titul nejužitečnějšího hráče této prestižní basketbalové ligy. Čtyřdílná minisérie prostřednictvím upřímných rozhovorů odhaluje šampionův bouřlivý život mimo hřiště, od vyrůstání ve vojenské rodině přes nejhlubší osobní vztahy až po úspěšnou kariéru v televizi a podnikatelské sféře. (HBO Max)

(více)

Recenze uživatele William_ k tomuto seriálu (5)

Shaq (2022) 

Povedená minisérie která vypráví příběh ze Shaqova pohledu. Vítězství, porážky, zranění i prohry v osobním životě. To vše v naprosto krásném obalu a moderním vyprávění. Vřele doporučuji, 4 díly sfouknete za jedno odpoledne. Palec nahoru pro HBO, kteří nám už v minulosti přinesli úžasný Lakers: Vzestup dynastie, který všem doporučuji. Basket content je v TOPU. ()

Od Shaquilla k Shaqovi (2022) (E01) 

Úvodní díl, kde se ohlédneme do soukromí Shaqa. Epizoda plná vtipných a někdy emotivních zpovědí. Mapuje taky začátky Shaqa na škole a proč se rozhodl odejít. ()

Vzestup (2022) (E02) 

Nevím proč, ale tenhle díl mi sedl víc než 1. díl. Možná jsem si zvykl na styl vyprávění nebo pomohla kratší stopáž, ale tohle byla za mě skvěle odvedená práce. Jak na palubovce od Shaqa, tak celkové zpracování dílu s prvky komiksu. HBO - skvělá práce. Vzestup jak se sluší a patří, rok 2000 je zkrátka výjimečný. ()

Pád (2022) (E03) 

Díl pojednává také o neshodách mezi Shaqem a Kobeym. Následné vyvrcholení bylo už nevyhnutelné. ()

Od Shaqa k Shaquillovi (2022) (E04) 

Parádní epizoda, ve které se podíváme na po-kariérní kariéru Shaquilla po skončení profesionální basketbalové kariéry. Reklamy, účasti ve studiu, upoutávky a teleshopping mu vynáší možná více, než když hrál na palubovce. Dějově už méně zajímavý díl než minulé, ale krásně navazuje na jeho úžasnou kariéru. ()

Reklama

Reklama