foto

Jacob Yoffee

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 Halwa
Soundwave
You Can't Say No
2017 The Valley
2016 All I Need
Somnio
2015 No-A
2013 A Resurrection
Playback Singer, The
2012 Celia
2011 Children of the Corn: Genesis
Doggie B

TV seriály

2019 Sherwood (TV seriál)
Andi Mack (TV seriál)
Episode 21 (S03E21)
Episode 20 (S03E20)
Episode 19 (S03E19)
další epizody (14)
2018 Best Shot (TV seriál)
Andi Mack (TV seriál)
The New Girls (S03E07)
Cookie Monster (S03E06)
That Syncing Feeling (S03E05)
další epizody (26)
2017 Andi Mack (TV seriál)
I Wanna Hold Your Wristband (S02E06)
The Snorpion (S02E05)
Mama (S02E04)
další epizody (13)
2015 Finding Carter (TV seriál)
Atonement (S02E24)
The Sheltering Sky (S02E23)
The Corrections (S02E22)
další epizody (24)
2014 Finding Carter (TV seriál)
One Hour Photo (S01E12)
The Long Goodbye (S01E11)
Love Story (S01E10)
další epizody (12)
2012 Christine (TV seriál)

Dokumentární

2017 Yours Sincerely, Lois Weber
2016 Dr. Feelgood: Dealer or Healer?
2013 Into the Mind

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace