Reklama

Reklama

Ed Sheeran: The Sum of It All

(seriál)
  • Velká Británie Ed Sheeran: The Sum of It All (více)
Trailer
USA / Velká Británie, 2023, 2 h 10 min (Minutáž: 31–34 min)

Režie:

David Soutar

Hrají:

Ed Sheeran

VOD (1)

Epizody(4)

Obsahy(1)

Světová hvězda Ed Sheeran otevírá v tomto bolestně upřímném dokumentu dveře ke svému životu. (Disney+)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

KuceraJohny 

všechny recenze uživatele

Moc příjemné nahlédnutí do světa jednoho z nejlepších zpěváků naší éry. Už dlouhodobě jsem fanoušek Eda Sheerana, tedy hlavně jeho hudby. Díky dokumentu jsem si totiž uvědomil, že kromě ní o něm v podstatě nic nevím. Vše, co jsem do dnes věděl, bylo z různých rozhovorů a těch také nebylo moc. Například jsem vůbec nevěděl jak vypadá jeho žena, že pro něho byl tak důležitý Jamal a spoustu dalších věcí. Všechno tohle zkoumání Edova světa doplňovala jeho úžasná hudba a já bych byl rád za více epizod. Celá minisérie mi zlepšila 4 večery a nutila mě k zamyšlení. ()

Cibulka_C 

všechny recenze uživatele

Další depresivní dokument do mé sbírky depresivních dokumentů, hello there. 👋🏻 Tenhle dokument je vyloženě pro Edovy fanoušky, protože si moc nedokážu představit, že se na to divá někdo, kdo jeho hudbu absolutně neposlouchá. 😅 A já jím jsem, takže dobrý. Zprvu si shrňme tak obecně, jaké pocity by se během sledování mohly vyskytnout a u mě se samozřejmě vyskytly. Z prvních titulek přichází udivení a zahřátí u srdce, že jsem si pustila dokument o Edu Sheeranovi, následně se usmíváš, protože první díl má název Láska, takže z logiky věci. Pak přichází depka jako svině a skleněné oči, protože Edovi rok 2022 solidně naložil, pak už pokračuje jen deprese, protože je to kur… depresivní a na konec se dostaví něco, co ve vás přetrvá na několik hodin, idk možná i dní… se mnou už se to táhne týden, co by se dalo popsat jako obdiv, ze kterého jde hrozně milá atmosféra, a proto ve vás zakořenil. 😌 Miluju Edovy matematická alba, už čekám fakt jen diskriminant. Subtract je jedno z těch nejsilnějších, které kdy stvořil - End Of Youth, Life Goes On, Curtains, Spark… i když jsou některý ty písničky vyloženě definice popové písně, ten text člověka prostě dožene a jsou skvělou příležitostí k tomu, si večer dát sluchátka a shrňme to větou: I can lie down in the evening with headphones on my ears and let my tears run down my cheeks. - Sorry, ale česky to zní fakt strašně. 💛 Tenhle dokument se povedl, pro Edovy fanoušky vyloženě ideální a zároveň i ideální ukázka toho, že i pop stars like Ed Sheeran jsou úplně normální lidi. (plus teda hudební géniové 🤫) ➕✖️➗🟰➖ ()

Reklama

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nedozvíte se tu kolik Ed prodal desek ani kolik týdnů se držel mezi nejposlouchanějšími interprety. Je to intimní zpověď jednoho zrzavého kluka, co má city a světe div se, i kamarády, rodinu a skvělé nápady. Perfektní náhled do soukromí jednoho z nejtalentovanějších písničkářů co se kdy narodil. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

nikdy sem nebyl velký fanoušek Eda Sheerana, ale po tohle dokumentu mám chuť se jím stát a koupit si po x letech cédéčko. The Sum Of It All je intimním nahlédnutím do Edova života, kde se sice mluví o nepříjemných věcech (úmrtí kamaráda, nemoc manželky), ale není to nijak přehnaně patetické, ale naopak to působí velmi upřímně a uvěřitelně a ani jednou sem neměl pocit že se mě někdo snaží tahat za fusekli. Nedokážu posoudit do jaké míry je to nějaká póza před kamerami nebo Ed opravdu takový je, nicméně tady působí je týpek co i přes svojí slávu zůstal nohama na zemi a nezapomněl na svoje kořeny a to je velmi sympatické a ne každá hvězda to ustojí. Pro mě osobně nečekané a velmi příjemné překvapení, které sem původně ani neměl v plánu...85% ()

adinecka 

všechny recenze uživatele

"He wants to say to people 'I'm not just this music machine. I'm not just this robot that tries to get No. 1. I'm a father, I'm a son, I'm a friend.'" Ed je legenda, která si své soukromí dost střeží, a tak je sympatické, že tu otevírá svou duši a dává fanouškům nahlédnout do svého života. Možná až nečekaně intimní, nevtíravé a dojemné. I tento slavný "hudební stroj" je jen lidská bytost, která musí čelit životním překážkám. Pro Sheeranovy příznivce určitě milé překvapení. ()

Reklama

Reklama