Reklama

Reklama

Hillsong: Odhalení megacírkve

(seriál)
  • USA The Secrets of Hillsong
Trailer
USA, 2023, 3 h 32 min (Minutáž: 43–60 min)

VOD (1)

Epizody(4)

Obsahy(1)

Populární megacírkev Hillsong se zdiskreditovala kvůli údajnému zneužívání, vykořisťování a korupci. Své příběhy vyprávějí zaměstnanci Hillsongu, odborníci na megasbory a žena, která měla mimomanželský poměr s pastorem Carlem Lentzem. (HBO Max)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

Vito_LePour 

všechny recenze uživatele

Megacírkev, kterou i u nás sledovalo poměrně dost lidí, dopadla přesně tak, jak dřív nebo později musí dopadnout všechny protestantské církve - tedy 'nečekaným' pádem. Jejich písně si u nás zpíval každý protestant, sám jich několik znám, a doufám, že teď už to nikdo dělat nebude. Jak to asi může dopadnout, když se bez jakéhokoliv vyššího povolání rozhodnete, že prostě chcete mít vlastní církev, a smícháte do ní co se vám zrovna hodí. ()

etienne 

všechny recenze uživatele

ako sa spieva...money,money,money...tak aj toto je jedna z tých mnohých "cirkví", ktorá je vlastne len taká populárna sro-čka. Dokument celkom rýchlo odsýpa - niektoré veci sa trošku opakujú, takže mohol byť kratší, ale je fajn, že doplnili po čase aj štvrtú časť a možno príde ešte nejaké to pokračovanie, lebo nezdá sa, že by sa tvorcovia tejto "megacirkvi" chceli zbaviť svojho úspešného biznis modelu. ()

Reklama

Reklama

Reklama