Reklama

Reklama

Happy Merry Ending

(seriál)
  • Jižní Korea 해피메리엔딩
všechny plakáty
Jižní Korea, 2023

Obsahy(1)

Učiteľ spevu Lee Seung Jun (Dong Won Lee), venujúci sa spievaniu na svadbách, je uzavretý človek trpiaci záchvatmi paniky a úzkosťami spôsobenými zavrhnutím jeho prvej lásky. Nový klavirista Song Jae Hyun (Byeon Sung-Tae) sa doňho zamiluje na prvý pohľad a je ochotný urobiť všetko pre to, aby Seung Jun dokázal potlačiť svojich démonov minulosti a bol opäť pripravený na plnohodnotný vzťah. (Petra321)

(více)

Recenze (2)

emkon 

všechny recenze uživatele

Další korejská variace na téma traumatu a duševní nemoci kvůli nezdařenému předchozímu vztahu hlavní postavy. Celkově mě tato série dostala svou lehkostí vyprávění, a uvěřitelnosti příběhu zasazeného do korejského městského prostředí. Hlavní dvojice dělá promyšlená, realistická, ale ne vždy pozitivní rozhodnutí, takže se často zraňuje. Ale problémy řeší. Nejsou zde žádné přehnaně sladké, trapné, nebo nerealistické momenty. Oba herci v hlavních rolích své postavy zvládli úžasně citlivě, a vyzdvihnout musím i vizuální a hudební stránku seriálu. U mě tohle jako celek zabodovalo. ()

Petra321 

všechny recenze uživatele

Takto... Nebolo to vyslovene zlé, ale takisto to nebolo ani vyslovene dobré. Osobne mi prekážala chýbajúca chémia medzi hercami dvoch hlavných postáv. Príbeh ako taký mal niečo do seba a postavy boli takisto vykreslené pomerne dobre. Seungjunovo správanie dávalo zmysel v spojitosti s jeho minulosťou, o ktorej by som sa ale rada dozvedela viac. Jaehyun je také zlaté slniečko, ožarujúce všetko naokolo, vrátane tmavých spomienok Seungjuna. Tieto dva prvky môže vytvoriť naozaj skvelý príbeh a Happry merry enging ním naozaj mohol byť, lenže potenciál, ktorý do toho vložili, nebol dostatočne naplnený. ()

Reklama

Reklama