Reklama

Reklama

Česká výzva

(pořad)
  • USA Challenge: Cutthroat, The (více)
všechny plakáty
Reality-TV / Soutěžní
USA, 2010, 50 min

Obsahy(1)

MTV uvádí vzrušující hru, plnou zvratů a překvapení, která se točila v České republice. Třicet hráčů je rozděleno do třech týmů bojujících v extrémních podmínkách o půl milionu dolarů. Hráči prochází těžkou duševní i fyzickou zkouškou a jen díky silné vůli mohou přežít a hrdě dojít až do finále. Cesta do vyčerpávajícího a masivního finále je ale dlouhá, tak bude čas jak na přátelství a na lásku, tak i na rivalitu a nenávist. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

Lyrik 

všechny recenze uživatele

Klasická reality show, uváděná na MTV. No co si budem povídat, já jsem se bavil .. vidět pár poblázněnejch, penězi fanatizovanejch amíků, co se v Čechách snaží vyhrát, je paráda. Hádky, rivalita, nepřátelství .. U snídaně jsem se jim v gauči s chutí smál. Závěrečné finále, kde jich půlka vyzvracela snad všechno co stačili v Čechách za ten měsíc sníst, bylo fajn, jen zrovna u finále, mi má snídaně nechutnala .. :)) Pro mě 3 hvězdy za to, že to mělo alespoň koule! ()

jasanka 

všechny recenze uživatele

To, že se soutěž odehrává v Česku, bych do hodnocení netahala. Jinak podobné jako spousta soutěží tohoto žánru - moc se na to koukat nedá. ()

Reklama

Reklama