Reklama

Reklama

Kill Shot

Trailer

Obsahy(1)

Pohoří někde v Afghánistánu a domek, kde se zpracovává hašiš. Do něho přichází malá holčička, dostane kufřík plný peněz v pytli, se kterým se pak plahočí zasněženými pláněmi za vytí větru. Potká zahalenou pastevkyni koz Dinu Diablo (Mara Ohara) a dá jí kabelku s mobilem. Na kopci předá kufřík s penězi dvěma vojákům, kteří poslouchají nějaké islámské vysílání. Otočí se a jde zpět. Auto jede na druhou stranu zasněženými pláněmi za vytí větru a dramatické hudby. Dojede do nějaké vesnice, kam mezitím došla zasněženými pláněmi za vytí větru ona pastevkyně koz. Ta nejprve mobilem přivolá pomoc Maxima (Bobby Maximus) a jeho vojáky a pak vytáhne zpod hidžábu malý plamenomet a ožahne vojákům přední sklo auta. Nastane přestřelka, ti dva jsou zabiti, žena odhodí hidžáb a v koženém oblečku bez rukávů zavelí vojákům, aby postupovali podle plánu v Kanadě a odchází. Titulky. O něco později kanadskou planinou jede lovec, bývalý SEAL příslušník Jackson Hardison (Rib Hillis). Naloží blonďatou barbínu Kate (Rachel Cook), která, jak se postupně dozvíme, hledá ony peníze, se kterými ztroskotalo letadlo někde v horách. Po penězích jde ale také Maximus a s ním Alpha One (Ari Novak) a další. Kdo zůstane po přestřelkách naživu a jaký zvrat náš čeká na samém konci? (Peabody)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Film, kde po prvej „profesionálnej“ akčnej scéne viete, že čo môžete očakávať. Réžia, vedenie príbehu, herecké výkony – v podstate všetko hlboko pod úrovní. (Avšak musím priznať, ten absolútny záver ma trochu prekvapil.) Škoda, že film tesne nad vodou držia len polonahé scény v podaní Rachel Cook. Osobné hodnotenie: 50% (*) ()

mdf 

všechny recenze uživatele

Kufřík plný peněz a někdo ho chce.A tak bloudíme pustinou,koukáme na pěkný panorámata,potkáme,medvěda,jelana,kozy.....no a celý film je vlastně o hodně sexy Rachel Cook,která mi hodně připomínala Heather Locklear z  Melrose Place.Jenom kvůli ní jsem to vlastně dokoukal,to ona táhla celý tenhle céčkový projekt a čekal jsem jenom,až jí tam někde v křovíčku........To jak vyleze ze stanu v kalhotkách a běhá po lese a pak má bebíčko na stehně,nebo na konci zase ztratí košili,tak mi to už  připadalo,jen jako film pro dospělé.ale samozřejmě jsem netušil,že je to modelka a youtuberka.Takže dvě hvězdy jenom za ní,alespoň konec je překvapivý a mega změna,jinak je to fakt nezážívná debilita. ()

Reklama

Reklama

Reklama