Reklama

Reklama

A Good Day to Be a Dog

(seriál)
  • Jižní Korea Oneuldo Sarangseureobgae (více)
Jižní Korea, (2023–2024), 13 h 58 min (Minutáž: 58–60 min)

Epizody(14)

Obsahy(1)

Mladá žena, po generace prokletá, se o půlnoci na šest hodin promění v psa, pokud ji někdo políbí, což jí ztěžuje případné milostné vztahy, ale když omylem políbí kolegu, musí ho donutit překonat jeho strach ze psů, aby své prokletí zvrátila. (mikki089)

Recenze (4)

bulinka 

všechny recenze uživatele

Pekný príbeh s historickým základom, čo prešiel do budúcnosti a opäť do témy minulých/budúcich životov. Téma priekliatia a premeny na psa po bozku bola vtipná a s tým potom súviselo mnoho úsmevných momentov. Ako mínus beriem, že po 200 či koľkých rokoch sa nepredniesol Boh hory cez stratu milovanej a začal tam hrat svoju nepeknú hru..čakala by som trochu vyzretejsiu postavu. Reinkarnovana mladá bola inteligentnejšia než on. Ďalej chémia medzi hlavnými hercami mi nejak nesedela. Cha Eun Woo v pohode... Jemu som verila všetko. Možno to bolo scenárom ... Ozaj by sa nemali báť ísť do trochu odvážnejší scén. Alebo to nehrať na zaľúbených ako keby mali 15,  však sú to dospeli ludia...A oči neklamú, a keď herec hra aj očami, všetko je uveritelnejsie. I keď je to ťažké. Vedela by som si predstaviť pár vylepšení, takto je to ako priemerná oddychovka. Čakám na Cha Eun Woo-a kedy mi v nejakom seriáli odpáli dekel...určite to ešte príde. ()

Stifmeister 

všechny recenze uživatele

///   Skvělý romantický komediální seriál s velmi originální premisou - kletba, pohled do minulosti a provázání předchozích životů s těmi současnými, bohové, lišky, to vše Vás v tomto seriálu čeká. Postavy jsou dobře natočené, herecké výkony vynikající, a zejména 박규영, která mě bavila ve všech svých předchozích rolích, opět zazářila. Hudba příjemně doplňovala atmosféru seriálu. S výjimkou lehce natažených epizod a celkové stopáže seriálu nemám téměř žádné výhrady. Celkově se opět těším, v jakém dalším pořadu bude 박규영 hrát, protože s jistotou mohu říci, že se stala mou nejoblíbenější herečkou v současných korejských seriálech. |7/10| ()

Reklama

Nam.94 

všechny recenze uživatele

Hrozně příjemná komedie s rozkošnou romantikou. V prvním díle se moc nepovedl uměle vytvořený pes, potom je to ale vážně roztomilé, kvalitně zpracované kdrama, kde kupodivu hlavní pár má chemii a je sympatický.  Jediné co mě štve je minulost která se protíná s přítomností a vysvětluje činy dějepisáře. Sice je to všude trošku jinak ale i tak je to na dost podobný základ, jako v Nikdo (seriál) (2019) nebo Nashle v mém 19. životě (seriál) (2023) , někdo si pamatuje minulý život ve kterém se stala nějaká tragédie která vytvořila nedorozumění  které způsobují nenávist a ničení vztahu hlavních protagonistů. A zrovna tady mě ta historická část baví snad ze všech seriálu co jsem viděla nejméně. Potom mě ještě zklamal zbytečně uspěchaný konec.  Abych ale nebyla moc kritická, vážně chci pochválit kiss scény v 8 a 9 epizodě. Po dlouhé době vidím seriál,  kde to jiskří, vypadá reálně a není to jen taková ta hloupá, zmrzlá pusa, kdy si herci dají pouze rty k sobě a vy se při jejím sledováním cítíte trapně. Celkově vzato, pokud pominu ten sám o sobě hloupý námět, na který si ale po chvíli zvyknete (a už vám nebude vadit),  je to nadprůměrná romantická komedie, kterou si užijete. ()

Felisr 

všechny recenze uživatele

Seriál nezapře, že byl natočen podle webtoonu. Ale budiž. Nenechte se odradit prvním dílem, kde vás zklame CGI pes a slabé herectví Cha Eunwoo při "strachu" ze psů. Protože ono se to rychle zlepší. V líbacích scénách dokonce rapidně (mimochodem, strhly internet ;-) ) Herečka Park Gyu-young, kterou jsem předtím znala jen jako uťáplou sestřičku ze seriálu It's Okay to Not Be Okay dokázala, že je schopna utáhnout i hlavní roli, a to výborně. Chemie mezi hlavními postavami je moc dobrá a i Eunwoo ode mě krom prvního dílu nedostal za herectví žádnou kritiku. Navíc se nám dostane spousty dlouhých scén obdivujících jeho vizuál. Díky pane režisére. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama