Reklama

Reklama

Česká Soda 2.0

(pořad)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Nekorektní humor, rasismus, nacismus i trapnost. Původní satirický pořad vyvolal v devadesátkách spory, protesty, bouřlivé divácké ohlasy, kritiku laiků i odborníků, ale i nebývalou oblibu. A z čista jasna přišla na konci roku 2023 Česká soda 2.0. První tři díly vyvolávají vztek, smutek, radost i legraci. (Elbe Dock)

Recenze (3)

DJ Lonely 

všechny recenze uživatele

Po třech epizodách vlastně pořád nevím, jestli je to tak nevyvážené, jak mi to připadá, nebo jestli mi to tak připadá z pohledu dnešní doby a v devadesátkách bych to viděl jinak. Každopádně místy jde ten humor tak moc za hranu, že se skoro bojím i o sebe za napsání tohoto komentáře. :) ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Nekorektný humor  fajn, puny fajn, ale vtipný je tak jeden vtip z piatich (alebo desiatich), čo je pri tej kadencii obrovské množstvo nepodarených vtipov. Plus tá zaseknutosť v 90.tych rokoch je s výnimkou nekorektnosti dosť mimo. ()

argus123 

všechny recenze uživatele

Pozreny diel z herohero. Ako toto je reálny návrat legendy, a som rád že tvorcovia využivaju aj AI na tvorbu vtipov. Takže je to vskutku Česka Soda 21.storočia. Ktorá sa strefuje do každeho, bez ohladu na politicku príslušnosť a rasu...pochopitelne :D Filip Turek na konci mi spôsobil menší záchvat smiechu. Výborné to bolo. ()

Reklama

Reklama